Monique Westenberg wast haren om de vier dagen: ‘Soms vijf’

Monique Westenberg wast haar haren normaal gesproken om de vier dagen, maar in sommige gevallen wil er ook wel eens vijf dagen tussen een wasbeurt zitten, onthult de Hazes-vrouw.

Monique Westenberg © Instagram

Het is een vraag waar veel mensen mee zaten, maar nu is er eindelijk antwoord op gekomen: Monique Westenberg onthult op Instagram hoe vaak ze haar haren wast. “Om de vier dagen, soms vijf, maar dan heb ik die laatste twee dagen wel echt een strakke staart of knot”, zegt ze. “En voor mijn zwangerschap om de dag.”

Dankjewel Monique

Veel mensen vragen zich af waarom Monique dit soort informatie deelt. Het kan zijn dat ze de mensen wil aanmoedigen om de natuurlijke oliën van het haar zoveel mogelijk in stand te houden, of dat ze de mensen wil stimuleren om duurzaam om te gaan met het water in de douche.

Mevrouw Patsy is in elk geval geïnspireerd door Monique. “Ik dus om de dag… Maar eigenlijk is dat helemaal niet goed voor je haren, misschien toch ook maar om de vier dagen proberen. Dankjewel Monique.”

Hoe vaak douchen

Iemand anders vraagt hoe vaak Monique doucht, maar daar heeft ze nog geen antwoord op gegeven. Wel vertelt ze hoe ze haar ’s nachts in topconditie houdt. “Ik lig vaak op een zijden kussensloop.”

Tot slot laat Monique in een filmpje uitgebreid zien hoe ze haar paardenstaart maakt. “Wat kan ik nog meer opnemen wat jullie leuk vinden om te zien?”, vraagt ze onder het filmpje.

X-influencer MiesBee: “Ik dacht zelf aan middelbareschooldiploma’s.”

X

Influencer Monique:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wilt u ook weten hoe vaak Monique Westenberg haar oksels wast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen