Monique Westenberg: ‘André hoopte op meer avonden in Ahoy’

Monique Westenberg onthult dat haar liefje André Hazes jr. wel degelijk hoopte op meer avonden in Ahoy. “Ik denk wel dat hij de hoop had gehad dat het natuurlijk sneller zou gaan of meer.”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © RTL

Wat een blamage was het toch: André Hazes jr. kreeg zijn concert vorige maand alleen vol door tickets in de uitverkoop te gooien op VakantieVeilingen. Ze lagen nog net niet in de 1-eurobak van de Kruidvat. Ontzettend sneu natuurlijk, maar voor het oog van de camera bleef de volkszanger mooi weer spelen. Nou, hij hoopte dus écht wel op meer…

André wilde meer

André doet er in zijn reallifesoap nuchter over. “Ik heb van tevoren gezegd: of het nou een succes wordt of niet, ik doe liever zoals nu… Want Ahoy is niet uitverkocht… Ik doe er liever maar één, maar op mijn manier, dan dat ik er vier of vijf kan doen, maar weer op de manier waarop anderen dat willen. Dat meen ik echt uit de grond van mijn hart.”

Zijn liefje Monique Westenberg onthult dat André wel degelijk op meer hoopte. “Ik denk wel dat hij de hoop had gehad dat het natuurlijk sneller zou gaan of meer, dat er nog eentje bij zou komen, maar ik vind dat hij er goed mee omgaat.”

Chagrijnig

Monique denkt dat André vroeger gek had geworden van die slechte kaartverkoop. “Vroeger had hij er niet mee om kunnen gaan, dan had hij helemaal overspannen geraakt en chagrijnig geworden en gekke dingen gedaan, maar dat heeft hij nu helemaal niet meer. Ik denk dat hij al trots is met alles wat hij nu verkoopt en dat hij blij is dat hij nieuwe kansen krijgt daarin.”

Daarop zegt André: “Natuurlijk hoop je dat alles meteen goud wordt of meteen uitverkocht, dat is je ego wat praat, maar als ik echt vanuit mijn hart praat ben ik blij dat ik eindelijk mijn eigen gevoel volg.”

‘Interesseert me niet’

André beweert dat het hem allemaal niets doet. “Kijk, de single gaat niet goed. Ik word nu wel gedraaid op radio, nou, dat is me nog nooit in m’n leven gebeurd, en alle andere mensen die zeggen: ‘Het gaat niet goed of het is niet wat de mensen ervan verwachten.’ Oprecht: het interesseert me geen reet, want ik doe voor het eerst zelf wat ik leuk vind.”

Zijn liefje: “Ik begrijp niet zo goed dat er wordt gezegd: hij heeft geen hit, want wat is een hit? Er wordt ook wel een beetje geboycot lijkt wel en mensen zijn al heel snel negatief. Het is ook wel denk ik omdat ze niet zo gewend zijn aan dat hij dit soort muziek maakt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. ooit de status van zijn vader bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen