Hazes-oorlog in Torremolinos? ‘Monique’s moeder vuurt raket af’

Ongelooflijk maar waar: de nieuwe brasserie van Rachel Hazes in de Spaanse badplaats Torremolinos ligt op steenworp afstand van de woning van Monique Westenbergs moeder…

Monique Westenberg en Rachel Hazes © Instagram, SBS

Er is behoorlijk wat rumoer over de nieuwe brasserie van Rachel Hazes, want er zou ruzie in de tent zijn en ze zou voor enorme geluidsoverlast zorgen. Die geluiden werden vrijdagavond voor het eerst gebracht in Shownieuws, dat zich baseerde op ‘bronnen in Torremolinos’. Wie zijn die bronnen eigenlijk? Zet mama Westenberg een hetze in gang?

Twee kampen

Wat blijkt nou: Rachel baat haar nieuwe horecazaak uit op steenworp afstand van de woning van Annemarie Westenberg, de moeder van haar schoondochter aan wie ze zo’n hekel heeft: Monique Westenberg. “Er lijken wel een soort van twee kampen te zijn”, zegt showkenner Bart Ettekoven nu in Shownieuws.

Welke kampen zijn dat? “Aan de ene kant mensen die zeggen: ‘Het gaat hartstikke goed, het is hartstikke leuk, het zit stampend vol’, en aan de andere kant mensen die zeggen: ‘De muziek is te hard, de buren hebben last van geluidsoverlast en er is hommeles tussen het personeel.’”

Beetje jaloers

Collega Patty Brard sluit niet uit dat er een hetze gevoerd wordt. “Het kan ermee te maken hebben dat de moeder van Monique Westenberg – die woont daar ook – heel veel vrienden heeft in Carihuela. Die heeft ervoor gezorgd dat dat natuurlijk een soort kamp-Westenberg is geworden, omdat zij natuurlijk niet zo goed ligt bij Rachel en Rachel bij haar.”

Ze vervolgt: “Die heeft ervoor gezorgd dat haar vrienden dus niet naar brasserie Hazes gaan. Je hebt dus twee kampen: een kamp-Hazes en een kamp-Westenberg. Je kunt eigenlijk zeggen dat het probleem van hier zich lekker verplaatst heeft naar daar. Hahaha.”

‘Echt héél lelijk’

Patty denkt echt dat er iets onfraais speelt op dit gebied. “Het valt me wel op dat een heleboel mensen echt héél lelijk zijn over de brasserie en over de muziek die te hard staat en of ze wel een vergunning heeft.”

Ze besluit: “Dat het hommeles in Torremolinos is, dat is een ding dat zeker is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie steunt u in de Torremolinos-oorlog?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen