Kerstvilla André Hazes jr. krijgt 5,5: ‘Héél gevaarlijk voor kinderen’

De kerstvilla waar André Hazes jr. en Monique Westenberg momenteel verblijven in het Spaanse Jávea krijgt slechts een 5,5 op Booking.com. Wat is er aan de hand? “Zure vrouw!”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn weer hélemaal verslingerd aan elkaar. De volkszanger riep gisteren vanuit Jávea dat hij haar ‘nooit meer los laat’. Ze spenderen de feestdagen momenteel samen met het gezin van zijn neef Djarno Hofland in een peperdure villa. Diens ouders, waaronder dus de zus van Rachel Hazes, zijn ook van de partij.

Vijfduizend euro

Het gezelschap verblijft in Villa El Refugio, onthult Patty Brard aan de desk van Shownieuws. “Wij hebben heel goed zitten speuren waar ze dan zaten, want ze zijn naar Zuid-Spanje gevlogen en ze zitten in het plaatsje Jávea, als ik het goed zeg. Daar is hij naartoe gegaan met Monique, Djarno, zijn vrouw, hun twee kinderen en de ouders van Djarno.”

Ze vervolgt: “Ze zitten in totaal met z’n negenen in een práchtig huis en genieten daar van het heerlijke weer. Wij hebben vandaag één zonnetje gehad, maar zij… Ja, dat is een heerlijk huis, een prachtige villa met infinity pool, vier slaapkamers, drie badkamers. Vijfduizend euro in de week. Maar ja, dat is eigenlijk niet eens zo duur…”

Niet met zusje Rox

Vijfduizend euro niet zo duur? Patty: “Tenminste, het is wel veel geld, maar als je met z’n negenen erin kunt verblijven, is dat wel een lekker weekje vertoeven. Hij was hélemaal lyrisch, want Monique is vandaag ook 46 geworden.”

Er gingen op de juicekanalen wat geruchten dat André ook zijn zusje Roxeanne en haar gezin mee zou nemen naar Spanje, maar dat is er niet van gekomen. “We hadden nog even de hoop dat ze misschien de kerst met zusje Rox zouden doorbrengen, maar dat is dus niet het geval.”

Gevaarlijk voor kids

Hoe dan ook: terug naar die kerstvilla. Ze zitten dus in Villa El Refugio, maar dat krijgt slechts een 5,5 op Booking.com. Vooral ene Saioa doet haar beklag: “Dit huis is erg gevaarlijk voor kinderen. Ik eindigde met een 11 maanden oude baby en mijn 8 jaar oude dochter in het ziekenhuis na een ongeval”, schrijft ze in een zorgwekkende recensie.

Ze vervolgt: “Het ontwerp is verschrikkelijk voor gezinnen: een infinity pool met een steile afgrond zorgt ervoor dat je constant op je hoede bent, aangezien er direct gevaar is bij zo’n smal zwembad. Een chill-out zone die meer dan een meter diep is, direct naast het zwembad, maakt dat zowel volwassenen als kinderen voortdurend kunnen uitglijden.”

Zure vrouw

Het is ’totaal niet geschikt’ voor kleine kinderen, aldus Saioa. “We zijn eerder teruggegaan omdat de veiligheid van mijn kinderen het belangrijkste is. Onze vakantie was een nachtmerrie en het bedrijf dat de villa beheert heeft ons geen oplossing aangeboden, noch reageren ze op onze eis tot terugbetaling van bedragen.”

Anouk Smulders vindt deze vrouw een ‘chagrijn’, zegt ze in Shownieuws. “Die villa heeft een beoordeling van een 5 ofzo. Dan denk je ook: hoe dan? Ik moet zo lachen, want jij hebt het ook over dat gechagrijn, maar er zit daar dan waarschijnlijk een vrouw die er een keer geslapen heeft en de zurigheid van zich afschrijft.”

‘Dat zie je toch!’

Is het zoontje van André en Monique nu in groot gevaar? Patty vindt de kritiek zwaar overdreven. “Ja, het was niet kindvriendelijk dit huis, maar dat zie je toch al als je het boekt? Ja, met zo’n infinity pool…”

Anouk: “Er zit geen hekje om het zwembad, nee, dat klopt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. laat Monique 'nooit meer los'. Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen