‘Jan Versteegh wilde echt groot schandaal rond Marco Borsato’

Jan Versteegh hád gewoon zelf naar buiten kunnen treden met wat hij over Marco Borsato had gehoord, maar koos ervoor om het via RoddelPraat te spelen. “Hij wilde echt een groot schandaal.”

Jan Versteegh en Marco Borsato © SBS

Het is heel saillant wat Dennis Schouten naar buiten heeft gebracht. Volgens hem is het Jan Versteegh die als klokkenluider geldt in het Marco Borsato-schandaal. De SBS 6-presentator lichtte Dennis en zijn co-host Jan Roos tijdens een of ander premièrefeestje van Netflix in over geruchten rondom Marco, en daar pakte het duo groot mee uit.

Jan heel eager

Dennis heeft geen spijt van het ontmaskeren van Jan als Borsato-killer. Hij vertelt in de Weekend dat Jan namelijk heel eager was om de Borsato-dirt te verspreiden en dat hij dat niet bepaald voorzichtig deed.

De RoddelPraat-ster legt uit: “Zoals ik me ons gesprek herinner, vond hij dat er echt wat mee moest gebeuren, namelijk: een groot schandaal, leuk jongens, daar moeten jullie wat mee doen! Er zat meer enthousiasme in dat wij het moesten brengen, dan angst dat hij erin genoemd zou worden.”

Niks gehoord

Heeft Jan hem inmiddels al boos opgebeld? Nee, zegt Dennis. “Na dat Netflix-event waar ik hem tegenkwam, heb ik hem nooit meer gezien of gesproken. Hij zal dit ongetwijfeld niet leuk vinden, want dit brengt natuurlijk niks positiefs voor hem, maar ik heb niks van hem gehoord.”

Jan heeft vooralsnog niet gereageerd op de ontmaskering als Borsato-killer, maar volgens Evert Santegoeds is hij er absoluut niet blij mee.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u bij Jan Versteegh durven schuilen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen