Monique Westenberg heeft plots kromme lippen: ‘Dit is de reden’

Monique Westenberg heeft naar eigen zeggen last van kromme lippen. Die vallen momenteel meer op, omdat ze haar camouflage niet meer heeft laten bijwerken, zegt ze. “Dat is de reden.”

Monique Westenberg © Instagram

De vriendin van André Hazes jr., Monique Westenberg, heeft een nieuwe video online geplaatst waarin ze de mensen uitlegt hoe ze haar paardenstaart maakt. Daar krijgt ze naar eigen zeggen al jaren vragen over van mensen. Het zijn echter vooral haar lippen die opvallen in de video daarover. Volgens haar volgers staan die namelijk opeens scheef.

Kromme lippen

Hoe zit dit precies? Monique geeft zelf uitleg. “Even inhakend op de berichten over wat ik met mijn lippen heb gedaan. Precies niks! Ik heb geen fillers in mijn lippen en heb van mezelf geen symmetrische lip en ook nog eens een scheve neus (door een auto-ongeluk)”, zegt de influencer op haar Instagram.

Ze vervolgt: “Als je mij al langer volgt heb je kunnen zien dat ik mijn lippen had laten tatoeëren om ze recht te krijgen, maar ben niet meer voor de touch-up gegaan. Maar serieus dames, lekker belangrijk toch? Waarom meteen zo lelijk doen? Is jouw kop recht en symmetrisch? Doe gewoon even lief tegen elkaar joh.”

‘Mooi zoals je bent’

Die Monique moet zich er natuurlijk helemaal geen zorgen over maken dat haar lippen van nature niet symmetrisch zijn; daar is immers helemaal niets mis mee. De negatieve reacties hebben meer te maken met de assumptie dat ze een uit de hand gelopen cosmetische behandeling heeft laten uitvoeren. En dat is volgens Monique dus niet zo.

Gelukkig krijgt ze veel steun van haar volgers. Zo zegt Barbara: “Lieve schat, ik heb het nog nooit gezien. Waar letten mensen wel niet op? Je bent gewoon jezelf en bent mooi zoals je bent. Die anderen zijn gewoon jaloers.”

Filmpje

Het bewuste filmpje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Monique Westenberg laat zien hoe ze haar paardenstaart maakt. Relevant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen