Marco Borsato niet in finale The Voice Kids

Marco Borsato is op 1 mei niet te zien in de grote finale van The Voice Kids. Hij wordt vervangen door Ilse DeLange. Dat heeft RTL 4 laten weten via Boulevard. Borsato zit momenteel thuis met een burn-out en een imagoprobleem. Nu is uitgelekt dat hij een serievreemdganger is, vinden veel mensen de zanger toch niet zo geschikt voor een familieshow als The Voice Kids. Hij kondigde eerder al aan zijn werk voorlopig te schrappen en daar valt dus ook de grote finale van de RTL-show onder.

RTL Boulevard begrijpt Borsato. “Door het bewogen begin van 2020 bóvenop zijn burn-out, is het begrijpelijk dat Marco de belangrijke finale helaas aan zich voorbij laat gaan.”

Het is een goede keuze om DeLange in te zetten als vervanger, vindt de showrubriek. “Ilse, inmiddels routinier als coach in het programma, lijkt de perfecte kandidaat om Marco’s protegé(‘s) bij te staan.”

Volgens RTL gaat de finale van The Voice Kids sowieso door, al is nog niet bekend in welke vorm. Het ligt aan de coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Lees ook: Onthulling in Privé: Marco Borsato serievreemdganger (11 maart)

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen