Rob Goossens vindt dit Beste Zangers-seizoen vreselijk

Het huidige seizoen van Beste Zangers is echt verschrikkelijk om te zien. Er wordt dit jaar buitensporig veel gehuild. Dat zegt tv-kenner Rob Goossens in de mediapodcast van De Telegraaf.

Beste Zangers Foto: AvroTros

Het is volgens Rob allemaal niet om aan te zien. Een beetje huilen is prima, maar nu vindt hij het een tranentsunami. “Ik ga iets heel onaardigs zeggen, maar ik vind dit seizoen echt verschrikkelijk. Mensen zeggen dan dat het dan sentimenteel is, maar ik vind het eigenlijk meer labiel dan sentimenteel.”

Vervolgens begint Rob iets te bazelen over bingokaarten. “Eén keer huilen is aandoenlijk, maar je kent wel die bingokaarten van: als dit gebeurt, dan moet je een shotje nemen. Het is dit seizoen niet te doen als jij ‘er wordt gehuild’ op je bingokaart hebt staan, want dan ben je gewoon na elke uitzending van Beste Zangers stomdronken.”

Beste Zangers greep donderdag naast de prestigieuze Televizier-Ring. Persoonlijk had Rob hem aan Nick, Simon & Kees: Homeward Bound gegund. “Ik heb een zwak voor underdogs en in deze categorie is Homeward Bound de underdog.”

Een topshow, vond hij dat. “Dat is zo’n NPO 2-programma waarvan je denkt: leuk dat drie Volendamse zangers op zoek gaan naar Simon & Garfunkel. Je denkt dat er 400.000 mensen naar kijken, maar dat bleken er 1,3 miljoen te zijn. Nick & Simon zijn heel populair en het was een lekker programma, dus ik zou het leuk vinden als ze het winnen.”

De Ring ging donderdag uiteindelijk naar Over Mijn Lijk.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen