Jan Roos lacht zich suf om seksfilmpje Fred van Leer

Jan Roos vindt het uitgelekte seksfilmpje van Fred van Leer, die heeft geleid tot een zelfmoordpoging, hilarisch. Hij ligt in de nieuwste aflevering van RoddelPraat in een deuk om de video. Dat is te zien op YouTube.

Jan Roos Foto: YouTube

Als collega Dennis Schouten het item over Fred van Leer aankondigt, begint Jan Roos hard te lachen. “Ha ha ha ha ha! Heb je dat filmpje gezien? Ha ha ha ha ha!”, zegt hij. Dennis daarop: “Nee Jan, dit gun je niemand. Het waren verschrikkelijke beelden.”

‘Ik vond het filmpje zó lastig’

Zowel Dennis als Jan geven aan het filmpje te hebben gezien. Jan: “Maar wacht even. Ik ben niet heel kinky, dat geef ik eerlijk toe. Ik ben een beetje saai. Ja, ik weet dat jij het één keer in de week doet, drie slagen geeft en dan is het mooi geweest. Ik wil er dan net iets meer show van maken. Maar ik zat naar dit filmpje te kijken en ik vond het zó lastig. Ik snapte er zó weinig van. Eén ding ben ik wel met Fred eens, namelijk met wat hij op zijn buik schreef: ‘Fuck the system!’ Dat snap ik wel, ja.”

Dennis: “Er zijn beelden uitgelekt waarin Fred wordt verplicht tot vreselijke seksuele handelingen.”

Jan: “Dat valt toch wel mee? Hij is zich gewoon aan het afrukken, dus zo vreselijk is het niet. Hij zit ook te blowen, dat vind ik ook niet zo heel erg. En er staat ‘fuck the system’ op zijn buik geschreven en hij heeft een gescheurde tijgerbroek. Dat vind ik ook niet zo erg. Het is het hele filmpje bij elkaar en dat die man dan de hele tijd opdrachten geeft.”

‘Waarom film je dit?’

De opiniemaker begrijpt niet dat de seksuele handelingen zijn gefilmd. “Wat volwassen mensen met elkaar uitspoken met wederzijds goedkeuren in de slaapkamer: gewoon lekker doen. Al vind je het lekker om een arm in je poepertje te hebben: het maakt mij geen moer uit. Doe lekker zo kinky als je wil. Alleen ik begrijp dan niet – net als Patries Pies – dat je dat dan gaat opnemen.”

Degene die het filmpje heeft laten uitlekken, is volgens Jan wel een griezel. “Het is heel smerig. Ik vind het verschrikkelijk. Als je het filmt en dan gaat doorsturen, dan ben je zo laag bij de grond. Je moet je dus niet zo laten filmen, omdat mensen zo laag bij de grond zijn. Net als die gozer bij Patricia Paay, dat is ook verschrikkelijk. Maar goed, mensen gaan er toch nog naar kijken.”

‘Als je het krijgt, wil je het zien’

Eigenlijk wilde Jan het filmpje helemaal niet zien. “Ik hoopte hem ook niet te krijgen, maar ik kreeg hem ook op een gegeven moment doorgestuurd.”

Dennis: “Ja, en als je krijgt wil je hem zien.”

Ten tijde van de opnames van RoddelPraat was overigens nog niet bekend dat Fred daadwerkelijk een zelfmoordpoging heeft ondernemen. Dat heeft hij vanmiddag verklaard.

Al had Jan in de video al wel een vermoeden: “Ik denk dat hij wel een poging heeft gedaan.”

De aflevering van RoddelPraat ziet u hier.

Shownieuws verdedigt overlijdensmelding Fred van Leer

Update vrijdag 10.10 uur, lees ook: Shownieuws verdedigt overlijdensmelding Fred van Leer

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen