André Hazes jr. zou liefdesuitstapjes Monique níet hebben getolereerd

André Hazes jr. hopte tijdens zijn relatiepauzes met Monique Westenberg altijd van de ene naar de andere vrouw, maar andersom wilde hij dat zij wél single bleef. “Ik ben jaloers aangelegd.”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Videoland

Er was een tijd dat André Hazes jr. en Monique Westenberg hot news waren, maar inmiddels zijn ze de personificatie van een grijsgedraaide plaat. We kénnen hun liefdesverhaal inmiddels wel. Toch blijven ze er maar over oreren in hun soap op Videoland. “Hoe lang hebben wij nu denk je ongeveer wat wij hebben? Wat we nu hebben”, vraagt André.

90 seconden

André doelt op de huidige relatiestatus van het koppel, waarbij de twee een latrelatie hebben, maar wel exclusief zijn met elkaar. Monique antwoordt: “Nou, sinds dat jij op de radio zei: ‘We zijn weer samen’, toen dacht ik: o, het heeft een naam.”

Daarop zegt André schunnig: “Maar daarvoor gaf ik je al elke keer de 90 seconden van je leven.”

Monique: “Nou, dat is nog lang.”

Talloze affaires

De talloze affaires van André zijn hem door Monique vergeven. André: “Kijk, onze liefde gaat wel heel diep. Ik had begrepen als zij had gezegd: ‘Tot hier en niet verder, dit was het.’”

Andersom zou hij liefdesuitstapjes van Monique níet hebben getolereerd. “Ik ben heel jaloers, van aard zeg maar. Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique appcontact had met iemand. Daar mocht ik natuurlijk eigenlijk niks van vinden, maar het moment dat ik dat wist zakte echt de grond onder mijn voeten vandaan.”

Verkroppen

André vond het heel erg dat Monique met iemand aan het appen was, terwijl hij Bridget en een hele reeks Sarahs mee naar bed nam. “Dus als het andersom was geweest… Nee, ik had dat niet kunnen verkroppen, denk ik, nee.”

Nu doet hij naar eigen zeggen alleen Monique. Ze wonen samen op maandag en dinsdag, de rest alleen. “In mijn vriendenkring… Die noemen mijn relatie echt Champions League, hoe ik het voor elkaar heb.”

Monique: “‘Hoe ik het voor elkaar heb’ ook…”

Eigen plekje

André is tevreden. “Ik ben dan de maandag en dinsdag bij jullie en dat vind ik superlekker, maar ik vind een eigen plekje ook chill.”

Monique: “Ja, maar ik heb het andersom van vrouwen ook. Die zeggen: ‘Wat lekker voor je zeg, dat je hem niet de hele dag binnen hebt.’ Die heb ik ook.”

Ze besluit: “Weet je wat het is? Als ik nu iemand nieuw zou leren kennen, zou ik ook niet gelijk samenwonen. Dan wil ik ook die persoon eerst goed leren kennen en alles en dat is nu ook.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. hopte van vrouw naar vrouw, maar werd woest als Monique appcontact had met een ander. Walgelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen