André Hazes jr. betrapt in Spanje: ‘Op vakantie met zijn telefoon!’

André Hazes jr. en Monique Westenberg hebben de feestdagen gevierd in het Spaanse Jávea, samen met zijn neef. En daar was ook een spion van Evert Santegoeds aanwezig. “Op zijn telefoon!”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Hoe ziet het er tegenwoordig uit als André Hazes jr. en Monique Westenberg samen vakantie vieren? Fantastisch op de socials, ietsjes minder als de spion van Evert Santegoeds een foto maakt. Zijn tijdschrift Privé plaatst groot een foto waarop te zien is hoe het gezinnetje rond de Turia-fontein op de Plaza de la Virgen in Valencia hangt.

Op z’n telefoon

Ziet het er gezellig uit? Nee. André zit in kleermakerszit op een trap, terwijl Monique en hun zoontje een paar meter bij hem vandaan zitten. Op zijn telefoon te kijken. ‘Wie of wat is belangrijker dan zijn familie?’, kopt Privé. Daaronder: ‘ANDRÉ HAZES: op vakantie met zijn telefoon.’

Onverbiddelijk. Wat deed André op die telefoon? Het juicekanaal van Yvonne checken om te kijken of hij alweer relevant geworden is? Ook de spion van Evert weet het niet: “Maar de kathedraal en de Turia-fontein leken niet echt aan de zanger besteed. Die was vooral druk met zijn telefoon.”

Wat denkt Privé?

Wat denkt Privé er zelf van? Waarom zat André bij die fontein de hele tijd op zijn telefoon? “Voor André lijkt 2024 het jaar van de waarheid te worden. Keert hij als zanger terug aan de top? Wordt de band met zus Roxeanne definitief hersteld? Wordt de vete met zijn moeder beslecht in zijn voordeel?”

Het tijdschrift vervolgt: “Het zijn vragen die misschien wel rechtvaardigen dat André Hazes zelfs tijdens zijn vakantie met vrouw en kind maar moeilijk los kon komen van zijn telefoon.”

Instagram

De telefoonfoto van André staat in de Privé, maar zo zag het er op de socials uit:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het idee dat André en Monique in rap tempo relevantie verliezen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen