Meiland-biograaf: ‘John de Mol dumpt Peter Gillis over twee weken’

Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, voorspelt dat Peter Gillis over zo’n twee weken van de buis wordt gehaald door John de Mol. “Vanwege dat boek. Wedden?”

Jan Dijkgraaf, Peter Gillis en John de Mol © SBS 6

Peter Gillis maakt zich er hartstikke boos over dat zijn ex-vriendin Nicol Kremers na hun breuk zo loslippig is geworden. De realityster, die wordt verdacht van haar mishandeling, wil haar het zwijgen opleggen. Hij heeft een kort geding tegen haar aangespannen om te voorkomen dat ze haar aangekondigde boek uitbrengt.

Peter van de buis?

Het is volgens Peter noodzakelijk dat hij eerst kan controleren of er in dat boek dingen over hem staan die hij niet naar buiten wil hebben. En dat begrijp Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes wel.

Jan voorspelt namelijk dat dit boek de tv-ondergang van Peter Gillis betekent. “Wedden dat Talpa ‘Massa is Kassa’ half november van de buis haalt vanwege dat boek?”, schrijft hij op X.

Evert optimistischer

Evert Santegoeds, die in de lente plotseling Peters mediabestie werd, is optimistischer. Hij wijst er in de podcast Strikt Privé op dat er in de promo van het nieuwe seizoen, dat morgen van start gaat, een grap over belastingfraude zit.

Dat wijst er volgens Evert op dat de reallifesoap een realistischer beeld gaat schetsen over Peter. “Ja, dus mensen die zeggen: ‘Het is geen realityserie want het is niet reëel, het is niet de waarheid en het ziet er allemaal prachtig uit, terwijl er alleen maar ellende is’, die krijgen nu dan ongelijk, want het schijnt toch wel ter sprake te gaan komen.”

Dynasty-huis

Je kunt er natuurlijk ook niet omheen, vervolgt Evert. “Ik denk dat de koers toch een beetje verzet gaat worden.”

Evert heeft wel zin in het nieuwe seizoen, dat zich deels afspeelt in Peters nieuwe villa. “Dat is gigantisch. Dat is Dynasty in België. Ik denk dat de mensen daar wel even voor blijven hangen. Dat is iets ongelooflijks. Het is een geweldig huis.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat is volgens u een betere oplossing voor het Peter Gillis-probleem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen