Renze Klamer krijgt geen steun van collega’s Daphne en Leonie

Renze Klamer krijgt in zijn conflict met Arie Boomsma geen enkele steun van zijn directe collega’s Daphne Bunskoek en Leonie ter Braak. “Ik sta hierin gewoon achter Arie.”

Leonie ter Braak en Daphne Bunskoek © RTL

Het was het grootste talkshowrelletje van de afgelopen tijd: Arie Boomsma die aan tafel bij Renze Klamer heel erg pissig werd omdat hij kritisch werd ondervraagd over zijn voedingsadviezen. BN’ers geven tegenwoordig allerhande tips over wat voor supplementen je allemaal moet slikken, maar volgens Renze moet je dat vooral aan de deskundigen overlaten.

Daphne steunt Arie

Renze gelooft niet in supplementen en slikt die dan ook niet, terwijl Arie’s voorraadkast zo ongeveer op een gemiddelde vestiging van de BENU-apotheek lijkt. Wat vinden de BN’ers nou van hun conflict? Het komt gisterenavond ter sprake in een nieuwe aflevering van Beste Kijkers, de tv-show van Ruben Nicolai op RTL 4.

Als Ruben aan de panelleden vraagt wie er volgens hen gelijk heeft, bekent Daphne Bunskoek als eerst kleur: “Ik sta achter Arie.”

Daarna Tijl Beckand: “Arie. Arie heeft gelijk.”

Honderd euro

Als Tijl gevraagd wordt waarom dan, antwoordt hij: “Omdat hij er waanzinnig uitziet!”

Collega Jeroen van Koningsbrugge: “Ja, hij is het bewijs dat het werkt!”

Tijl: “Weet je? Als Arie en Renze gaan vechten, dan gaat mijn honderd euro op Arie! Honderd procent.”

Leonie ter Braak dan: “Gebruikt iemand hier voedingssupplementen aan tafel? Ik trouwens wel.”

Calciumpillen

Tijl is een fervent gebruiker. “Ja, ik heb vitaminepillen, calcium en ik heb zelfs een keer iets van Arie Boomsma gekocht. Het waren zeewiercapsules. Ik heb het genomen en ik merk niks.”

Leonie: “Arie heeft een sixpack. Ik heb geen woord gehoord van wat hij zei, maar ik sta achter Arie.”

Daphne: “Ja, precies!”

Gezond leven

Volgens Leonie heeft Arie juist een positieve invloed op de bewustwording over gezondheid. “In de eerste plaats vind ik gewoon dat Arie heel erg gezond leven propageert. Dat juich ik toe en dat doet hij goed.”

Uiteindelijk is de boodschap van Renze’s RTL-collega’s duidelijk: ze kiezen voor team-Arie. Want waarom zou je nog vertrouwen op wetenschap als Arie’s sixpack alle antwoorden geeft?

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen