Renze Klamer komt nog steeds alleen thuis na talkshow op RTL 4

Renze Klamer komt na de uitzendingen van zijn talkshow op RTL 4 nog steeds aan in een leeg huis. Het enige wat hij hoort is het brommen van de koelkast. “Nee, ik heb geen relatie.”

Renze Klamer © RTL

Het is alweer vierenhalf jaar geleden dat bekend werd dat Renze Klamer en zijn vrouw Pearl Jozefzoon uit elkaar zijn. Ze waren vijf jaar met elkaar getrouwd en gaan nu alleen nog met elkaar om als ouders van hun twee kinderen. Zij besloot op een gegeven moment om op televisie op zoek te gaan naar een nieuwe man, hij is nog steeds single.

Geen vriendin

Renze is nog steeds niet de vrouw van zijn dromen tegengekomen, vertelt hij in de Story. “Ik heb veel liefde om me heen, maar niet in de vorm van een relatie. En voor nu vind ik dat ook wel prima. Het is al lastig genoeg om alles in de vierentwintig uur te proppen die een dag heeft.”

Het betekent wel dat Renze na zijn uitzendingen thuiskomt in een leeg, koud huis waar er niemand op hem wacht. Niemand om aan te vertellen wie er nu weer aan zijn talkshowtafel zat. “Mijn kinderen komen op de eerste plaats. Mijn ex en ik hebben ze elk de helft van de tijd, dus ik zie ze veel.”

Geen tijd

Eigenlijk heeft Renze ook helemaal geen tijd voor een relatie, benadrukt hij. Wat vindt hij na zijn kinderen het belangrijkst? “Daarna komt mijn werk, mijn vrienden en sporten, dus ik zou niet weten waar ik de tijd voor een relatie vandaan zou moeten halen.”

“Dat komt in de toekomst wel weer een keertje, daar heb ik geen haast mee. En het vrijgezellenleven bevalt me eigenlijk wel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het idee dat Renze Klamer flinke stappen maakt als talkshowhost?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen