Na half jaar nog steeds mysterie: wat deed Linda de Mol met Errie?

Linda de Mol en Erland Galjaard, bij intimi ook wel bekend als DJ Errie, werden in juli betrapt in een Goois hotel. Na een half jaar komt de Story met een update. Wat is hier nu over bekend?

Wendy van Dijk, Erland Galjaard en Linda de Mol © NPO

Het was in de zomer een behoorlijk spraakmakende cover van Story: die waarop Erland Galjaard en Linda de Mol wel héél intiem naast elkaar lopen (zie onderstaand). Waar ze vandaan kwamen? Uit het Vesting Hotel, middenin de BN’er-enclave Het Gooi. Een werkuitje? Waarschijnlijk niet; Erland was toen al máánden niet meer werkzaam in de tv-wereld.

Linda en Erland

De Story meldde erbij dat er ook een restaurant gevestigd is in het hotel, maar hield nadrukkelijk de mogelijkheid open dat Linda misschien wel een hotelkamer in was gedoken met de man van Wendy van Dijk. Dat zou natuurlijk wel héél dapper zijn, maar tegenwoordig kijkt men echt nérgens meer van op met al die vrijzinnige BN’er-types.

Hoe dan ook: hoe zit het hier een half jaar later mee? Hebben de twee er ooit al eens duidelijkheid over gegeven? Nee, zo is te lezen in de Story. Daarin blikt paparazzo Edwin Smulders terug op deze shoot.

Lachend naar buiten

Hoe kijkt Edwin erop terug? “In juli van dit jaar maakte ik deze opmerkelijke foto’s van Linda de Mol en voormalig Talpa-tv-adviseur Erland Galjaard, die samen het Vesting Hotel in het Gooise Naarden verlieten. Ze hadden twee uur in het hotel. waar ook een restaurant gevestigd is, doorgebracht en kwamen vervolgens lachend weer naar buiten.”

Het is wat hem betreft nog steeds een mysterie wat die twee daar deden. “Wat de twee er gedaan en besproken hebben, zullen we wel nooit te weten komen.”

Relatieproblemen

Eén ding is zeker, vervolgt Edwin. “Zowel Linda als Erland is al enige tijd volop in het nieuws wegens relatieproblemen. Dat ze die maandagmiddag gezamenlijk zo vrolijk uit een hotel kwamen, is dus op zijn zachtst gezegd bijzonder te noemen…”

Het afgelopen jaar zijn Linda en Errie niet meer samen gespot. Linda’s omstreden liefje Jeroen Rietbergen schijnt inmiddels weer bij haar in bed te liggen – en niet in het tuinhuisje – en Wendy was op oudejaarsavond in het ‘vrijgezellenappartement’ van Erland. Eind goed, al goed?

Story-cover

De Story-cover van destijds:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat RTL en Talpa beter af zijn zonder Erland Galjaard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen