Schaamteloze toerist maakt talloze foto’s Linda de Mol: ‘Zó oud!’

Linda de Mol heeft als grote tv-ster nooit een onbespied leven gehad, maar nu ze nog steeds die rare vent naast haar heeft lopen valt ze al helemáál op. “Dit zijn ze op de rommelmarkt!”

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © SBS, RTL

We zullen ze vanwege de hongerige paparazzi niet zo snel meer hand in hand zien lopen door de weelderige lanen van het Gooi, maar in Portugal wanen ze zich iets vrijer. Daar heeft Linda de Mol een tweede huis waar ze momenteel met haar liefje Jeroen Rietbergen zit, de man die wordt vervolgd voor verkrachting. En ze vallen behoorlijk op…

‘Hé, kijk Jeroen!’

De Privé staat deze week vol met foto’s waarop Linda en Jeroen over een rommelmarktje in het Portugese Tavira struinen; een daarvan staat ook op de cover van het tijdschrift. We zien de gevallen tv-koningin op een van de foto’s heel enthousiast twee Afrikaanse houtwerken omhooghouden, ter beoordeling door haar liefje, ook wel bekend als ‘Vieze Jeroentje’.

Hoofdredacteur Evert Santegoeds: “Je ziet ze samen vakantie vieren in Portugal, vlakbij het huis wat de familie De Mol daar heeft. Ze zijn er op een rommelmarkt gespot, terwijl Linda nog flink aan het afdingen is op twee Afrikaanse houtsnijwerken die ze mooi vond. ‘Hé, Jeroen, kijk eens wat ik voor het huis heb’, zei ze. En dat zie je allemaal in beeld.”

‘Ziet er oud uit’

En dat is dus allemaal schaamteloos vastgelegd door een toerist, die klikspaantje speelt bij Evert. “Dit bewijst wel dat het nog dik aan is tussen die twee”, zegt hij in de podcast Strikt Privé. “Het is ook wel leuk om ze daar zo samen te zien, al is Jeroen wel wat ouder geworden. Het is hem duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten.”

Volgens Evert probeerde Linda om af te dingen op dat rommelmarktje. “Ze is niet op miljoenenjacht, maar op koopjesjacht. Ze wil die Afrikaanse houtsnijwerken graag hebben, maar niet voor te veel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Toerist stuur talloze foto's naar de Privé. Vals?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen