Dries Roelvink kraakt Linda de Mol: ‘Het is nu wel mooi geweest’

Dries Roelvink is het eens met de kritiek van tv-kenners dat de Linda de Mol-show Ik Hou Van Holland een spuitje moet krijgen. “Het is volgens mij wel mooi geweest”, aldus de volkszanger.

Dries Roelvink en Linda de Mol © NPO

Het imago van Linda de Mol ligt volledig aan gort door haar rare vent Jeroen Rietbergen, die wordt vervolgd wegens verkrachting. Aangezien de gevallen tv-koningin geen interviews meer wil geven, komt ze alleen nog maar verder van haar publiek af te staan. Ze is zelfs gestopt met haar talkshow, omdat zij in die rol niet meer geloofwaardig is.

Dries haalt uit

Linda grijpt alleen nog maar terug op oude successen, maar de kijker raakt verveeld. Ik Hou Van Holland was ooit een megahit, maar is nu gewoon een flop aan het worden. En het erge is: ondanks de horrorcijfers van het afgelopen seizoen, gaan ze er gewoon nog een eentje maken. Omdat ze het naar eigen zeggen zo leuk hebben met elkaar.

Wat moeten we nou met deze show? Kielhalen, zegt Dries Roelvink in de Story. “Ja. Het is volgens mij mooi geweest. De kijkcijfers kelderen enorm. Televisiekijkend Nederland heeft het wel gehad met dit soort simpele, lollige spelletjes.”

Iets nieuws

Zo, dat is een flinke klap van Dries. En hij blijkt niet alleen te staan. Ook theaterproducent Hans Cornelissen is bikkelhard. “Ik denk dat het sowieso goed is voor Linda om met iets nieuws te komen. Zoals je nu ook ziet bij Chantal Janzen met De Piano. Het is altijd goed om te vernieuwen.”

Ook Sjoukje Smit vindt dat Linda ermee moet kappen. “Ja. Ik kijk zelf ook niet meer, want je ziet steeds dezelfde mensen achter de desk staan. Op dat tijdstip zijn er genoeg andere leuke programma’s te zien.”

Saillant detail

Mediajournalist Jef Willemsen deelt op X een saillant detail over de sneer van Dries. “Hij is nog nooit te gast geweest in Ik Hou Van Holland. Dries, een man die zich zelden het woord ‘nee’ kan herinneren. Niet één keer in 16+ jaar. Maar dat zal vast geen rol spelen…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Linda de Mol een vernieuwende presentatrice?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen