Linda de Mol-bronnen: ‘Jeroen Rietbergen in tuinhuis? Kom op!’

Linda de Mol-bronnen ontkennen tegen De Telegraaf dat haar omstreden geliefde Jeroen Rietbergen naar haar tuinhuis verbannen is. “Die zeggen dat het een onzinverhaal is!”

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © RTL, Linda

Het heeft menigeen verbaasd dat Linda de Mol haar relatie met Jeroen Rietbergen gewoon heeft voortgezet, ondanks dat hij wordt vervolgd wegens verkrachting. Privé-baas Evert Santegoeds noemde het een jaar geleden nog onvoorstelbaar dat ze samen zouden komen: “Nee, dat denk ik niet. Dat zou heel slecht zijn voor haar imago.”

Klein tuinhuis

Inmiddels zijn Linda en Jeroen al geruime tijd weer samen, maar volgens de Story is het nog niet helemaal pais en vree. Het tijdschrift bracht vorige maand dat Jeroen naar Linda’s tuinhuis zou zijn verbannen. “Jeroen heeft aan zijn vrienden en directe omgeving verteld dat hij in het tuinhuis op het terrein van haar villa woont.”

Klopt dat allemaal wel? Wilson Boldewijn haalt het aan in een video van De Telegraaf. “Jeroen, de partner van… Alhoewel, hij woont in het tuinhuis. Heel klein schijnt dat te zijn.”

‘Klopt niet!’

Jordi Versteegden, de sterverslaggever van De Telegraaf, heeft begrepen dat dit verhaal niet klopt. “Nou ja, ik heb ook weer gehoord van bronnen rondom Linda dat dat een onzinverhaal zou zijn. Dat hij natuurlijk echt niet in het tuinhuis woont, kom op.”

Wilson: “Daar zit toch zijn studio in ofzo, las ik?”

Jordi: “Ja, daar zit zijn studio, maar daar heeft hij echt geen matrasje liggen hoor.”

Op de bank?

Die twee liggen gewoon lepeltje-lepeltje in bed, denkt Jordi. “Als Linda en Jeroen weer samen zouden zijn, dan zal hij heus wel in haar bed liggen. Neem dat maar van mij aan.”

Wilson houdt een slag om de arm: “Of op de bank in haar huis.”

Jordi: “Nou ja, ik bedoel: we hoeven dit niet groter te maken dan het is.”

Het is nog niet bekend wanneer het proces tegen Jeroen begint. De kans lijkt klein dat Linda hem tijdens dat proces publiekelijk zal steunen, omdat dat verdere imagoschade zou betekenen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda en Jeroen na de strafzaak tegen hem nog steeds samen zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen