Wendy van Dijk kijkt vuurwerk in ‘vrijgezellenappartement’ Erland

Wát?! Wendy van Dijk wil het hele jaar niets zeggen over haar vermeende relatieperikelen met Erland Galjaard, maar komt nu – tijdens de nieuwjaarsnacht – met een Insta-statement.

Wendy van Dijk en Erland Galjaard © Instagram

Het was afgelopen jaar echt gekkigheid met Wendy van Dijk. Er was van álles dat wees op nieuwe huwelijksperikelen met Erland Galjaard, maar de geruchten werden nog het meest aangezwengeld door de SBS 6-vedette zelf. Als er niets aan de hand is, dan ontken je dat natuurlijk ten stelligste als het gevraagd wordt, maar Wendy? Nee, die niet.

Erland met Dirk-tas

Wendy begon elke keer ontzéttend raar te doen voor de camera. Zelfs toen ze recentelijk nog werd gevraagd naar haar kerstviering, weigerde ze de naam van Erland te noemen als gast op het kerstdiner. “Nou, voor de goede verstaander: er is één naam die ze niet genoemd heeft en dat was die van Erland”, concludeerde Story-baas Guido den Aantrekker.

En het is tevens Guido’s tijdschrift dat Erland in de herfst spotte zónder trouwring toen hij met een Dirk-tas (als een man de boodschappen doet gaan her en der toch wat alarmbellen rinkelen, red.) zijn nieuwe vrijgezellenappartement betrad. Het peperdure appartement aan de Rotterdamse Willemskade dat alleen op zíjn naam staat.

Wendy’s statement

Na een periode vol speculaties heeft Wendy afgelopen nacht diverse stories vanuit datzelfde appartement aan de Willemskade geplaatst. Ze filmt uitvoering het vuurwerk, kirt op de achtergrond dat ze iedereen zo’n prettig nieuw jaar wenst en ook haar zoontje Sem – die laatst meedeed aan een gruwelijk slecht kerstprogramma – is te zien.

Maar wacht eens even… Wat betekent dít dan allemaal? Is Wendy gewoon voor de kinderen even naar het appartement van Erland gereden? Om de boel gemoedelijk met elkaar af te sluiten? Of is er beter nieuws te melden?

Beter nieuws

Nou, er lijkt toch beter nieuws te melden, want Wendy heeft gisterenavond op oudejaarsavond ook nog een foto geplaatst op Instagram van haar met Erland en hun gezin. Daarbij staat de tekst: “Lievelingsfoto aller tijden. Lievelingsmensen en lievelingsliedje 2023, want zegt alles. Meer heb ik niet nodig in 2024. ❤️”

Haar favoriete liedje? ‘Islands in the Stream’. En dat zal volgens relatie-experts en showbizzkenners ongetwijfeld duiden op een LAT-relatie, met Erland en Wendy die als twee losse eilanden van elkaar leven, maar wel dichtbij elkaar blijven. Zij in de echtelijke woning in Nigtevecht, hij op dik een uur rijden in Rotterdam. De tijd zal het uitwijzen…

Instagram

De foto van Wendy:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wendy van Dijk en Erland Galjaard: tóch niets aan de hand of LAT-relatie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen