Story pakt groot uit: Linda de Mol betrapt met man Wendy van Dijk

De Story pakt vandaag héél groot uit met pikante paparazzifoto’s van Linda de Mol en Erland Galjaard, de man van Wendy van Dijk. Wat speelt hier? “Twee uur samen in Goois hotel!”

Wendy van Dijk, Erland Galjaard en Linda de Mol © NPO

Wie dacht dat 180 bij 200 centimeter kingsize is, heeft het Gooise matras nog nooit gezien. Dat ding heeft een reikwijdte dat zijn weerga niet kent en de BN’ers kunnen in hun enclave amper een stap zetten zonder erover te struikelen. Maar hé, is Linda de Mol daar nu óók al op neergeploft? En ehh, zien we daar de man van Wendy van Dijk?

Twee uur in hotel

Paparazzo Edwin Smulders zit Linda al een tijdje op de hielen – laatst stond hij ook al buiten bij haar kasteel te posten toen ze haar verjaardag vierde – en dat bracht hem afgelopen maandag naar het Gooise vestingstadje Naarden. Daar heeft hij een paar foto’s gemaakt die vandaag héél groot op de cover van de Story staan.

Wat zien we? Linda de Mol die behoorlijk intiem over straat loopt met de man van Wendy van Dijk, Erland Galjaard, in de muziekscene ook wel bekend als DJ Errie. “Wendy van Dijks man Erland laat Linda de Mol STRALEN”, staat er groot op de cover. “TWEE UUR SAMEN IN GOOIS HOTEL.”

Kamer of restaurant?

Volgens de Story laat Erland de gevallen tv-koningin ‘stralend schateren’. “Linda en Erland brachten twee uur door in het Vesting Hotel, waar ook een restaurant gevestigd is. Naderhand liepen de twee daar breed grijnzend de deur uit. Wat Linda en Erland daar te doen hadden, is niet bekend.”

Er wordt hier natuurlijk keihard gehint op een stout onderonsje. De Story wijst er fijntjes op dat het bijna niet om een werkafspraak kan gaan. “Wendy’s man is sinds maart niet meer werkzaam als strategisch adviseur bij Talpa.”

Vrolijke maandag

Maar als Linda écht met DJ Errie een hotelkamer in is gedoken, dan ga je daarna toch niet zo openlijk over straat? Ze heeft het nota bene deze week in de nieuwste LINDA. nog over ‘nare juice-spionnen die je met hun mobiele telefoons geen centimeter privacy meer gunnen’.

De Story besluit: “Wellicht had hij zaken te bespreken met Linda. Hoe dan ook, Linda kon zo’n vrolijke maandagmiddag goed gebruiken!”

Instagram

De nieuwste Story, nu al spraakmakend, ligt vanaf vandaag in de winkels:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Erland en Linda: beland in het restaurant of in een hotelkamer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen