Jada Borsato neemt revanche na vreselijke pr-blunder: ‘Ik zwijg’

Jada Borsato, de dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters, neemt revanche na haar monsterlijke pr-blunder. Ze wil op tv niet meer praten over papa. “Ik sluit me aan bij mam.”

Jada Borsato en Leontine Ruiters © SBS

Wat een krankzinnige uitspraak was dat van Jada Borsato: ze riep in de herfst dat zij en haar gezin de misbruikzaak tegen papa Marco wel even zouden gaan ‘rocken‘ met elkaar. “Alsof Marco B. tegenvallende verkoopresultaten van zijn laatste album moet overkomen in plaats van beschuldigingen van ontucht”, sneerde opiniesite GeenStijl.

Jada vs Albert

Jada heeft echt zóveel kritiek gehad op die pr-blunder. Laatst begon Albert Verlinde er nog over – zó erg is het kennelijk blijven hangen. “Hoe moeilijk kan het zijn om dat thuis even voor te bereiden?”, sneerde hij. “Als je weet dat je zo’n soort vraag op de rode loper kunt verwachten, moet je van tevoren wel een goed antwoord bedenken.”

Opvallend genoeg maakte Jada gisteren haar opwachting bij de première van de musical Jesus Christ Superstar, een productie van… Albert Verlinde. Ze was daar samen met haar moeder Leontine Ruiters op afgekomen.

Geadoreerd

Die voorstelling zal wel herkenbaar zijn geweest voor Jada en Leontine, merkt Evert Santegoeds op in Shownieuws. “Het gaat over hoe je ineens van hosanna naar kruisigen kunt gaan en Albert had het er al over dat dat met de grote Marco Borsato ook is gebeurd. We hebben gevraagd hoe het met ze ging en daar zeiden ze het volgende over.”

Leontine probeert zich eerst nog op de vlakte te houden: “Het is natuurlijk heftig als je zo geadoreerd wordt door mensen en hoe snel dat eigenlijk ook tegen je gekeerd kan worden… Dat is natuurlijk ook iets wat op dit moment gebeurt in deze maatschappij waar we nu in leven.”

Leontine zwijgt

De Shownieuws-verslaggeefster is uit op juice. “Ik kan me voorstellen dat het ook iets is wat je zelf de afgelopen jaren hebt gezien, van hoe het kan veranderen.”

Leontine is helaas niet bepaald loslippig. “Ja, klopt. Ja, we gaan verder niet zoveel over privédingen vertellen, dat hebben we afgesproken. Dat houden we lekker voor ons, maar wij gaan als gezin heel goed. We zijn nog steeds heel hecht, ondanks de zware en moeilijke periode.”

Sterk als gezin

Nou, daar komt dus niet veel uit. Gelijk door naar Jada dus; kijken of ze weer wat te rocken heeft. Nee, ook daar vangt de verslaggeefster bot. “Ik sluit me erbij aan”, reageert ze. “Ik ga niet te veel over privéomstandigheden praten, maar ik denk dat wij als gezin heel sterk met z’n allen staan en daar ben ik heel trots op.”

Evert denkt dat ze dit thuis hebben geoefend. “Ze hadden het inderdaad afgesproken, hoorde je aan precies dezelfde formulering van hetzelfde zinnetje.”

Synchronisch zwijgen. Hebben we Jada en haar moeder toch nog op talent betrapt…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Marco Borsato inderdaad schuldig blijkt aan een zedenfeit bij een minderjarige, is hij dan al genoeg gestraft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen