Jada Borsato reageert op Yvonne Coldeweijer: ‘Boeit me niet!’

Jada Borsato reageert op de felle bemoeienis van Yvonne Coldeweijer in de misbruikzaak tegen haar vader Marco Borsato. “Dat lees ik allemaal niet. Het boeit me echt niet.”

Yvonne Coldeweijer en Jada Borsato © RTL, SBS

Nu is besloten om Marco Borsato te vervolgen voor ontucht met een minderjarige, hoor je Connie Witteman ineens níet meer over herstelbetalingen. Het OM denkt dermate veel bewijs te hebben dat Marco veroordeeld kan worden en dat verandert de zaak toch wel. Ondertussen steken de Borsato-kinderen hun vader publiekelijk een hart onder de riem.

Wat vindt Jada?

Het is tot op zekere hoogte begrijpelijk dat kinderen achter hun vader blijven staan, maar Jada doet dat op een ietwat foute manier. Ze heeft namelijk in Shownieuws gezegd dat haar familie deze vreselijke misbruikzaak gaat ‘rocken’. Dat kun je gewoon niet zeggen, vinden critici als Yvonne Coldeweijer. “Ze is gewoon niet zo sympathiek.”

Wat vindt Jada er eigenlijk van dat zij en haar familie zo onder een vergrootglas liggen van de juicekanalen? De Weekend vraagt haar: “Wat doet het met je als je berichten leest in de media of op juicechannels als Life of Yvonne, die bijvoorbeeld zeggen: ‘Dít heeft Marco allemaal op zijn kerfstok?'”

‘Boeit me niks!’

Jada stelt dat Yvonne helemaal geen impact heeft op haar. “Dat lees ik allemaal niet. Nee, omdat ik weet hoe het zit en wat de rest er allemaal over te zeggen heeft, boeit me niet.”

Alles wat naar boven komt, weet Jada naar eigen zeggen al. “Sowieso dat. We zijn heel open met elkaar, we praten er open over. Dus wij weten inderdaad al met elkaar hoe het zit. En dat is het enige belangrijke: dat de mensen die dicht bij je staan, weten hoe het zit. Wat de rest er allemaal van vindt en over te zeggen heeft: laat gaan.”

‘Doe lekker je ding!’

Steeds suggereren dat intimi ‘wél weten hoe het zit’ is natuurlijk een klap in het gezicht van Marco’s vermeende slachtoffer. Wat Jada daarmee indirect zegt is natuurlijk dat het slachtoffer onzin praat.

En onzin praten? Dat doet de buitenwereld ook, vindt Jada kennelijk. “Dat laat ik echt langs me heen glijden. Dus als iemand, wie het ook is, er iets over te zeggen heeft, doe lekker je ding. Prima. Maar wij kijken er niet naar om.”

Doodmoe

De Weekend-journaliste: “Je vreest ook niet dat er iets naar boven komt dat je nog niet weet?”

Jada: “Nee, absoluut niet.”

Wordt Jada inmiddels ‘doodmoe’ van alle vragen over haar vader? “Ik probeer alles met positiviteit te benaderen en op die manier komen we er vast wel doorheen.”

Instagram

Jada staat bij haar volgers ook wel bekend als Filter Borsato:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Borsato-kinderen springen in de media steeds in de bres voor hun vader. Wat zou u ze adviseren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen