Jada Borsato krijgt pak rammel van Yvonne: ‘Niet zo sympathiek’

Jada Borsato krijgt een flink pak rammel van Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin vindt de dochter van Marco Borsato niet zo sympathiek. “En ‘we gaan het rocken’? Dat kán niet!”

Yvonne Coldeweijer en Jada Borsato © YouTube, SBS

De 20-jarige Jada Borsato, dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters, ligt onder vuur vanwege een zeer ongepaste uitspraak over de misbruikzaak tegen haar vader. Wat de zanger precies aan zijn gezin heeft verteld is onduidelijk, maar volgens het Openbaar Ministerie is er genoeg bewijs om hem te vervolgen voor ontucht met een minderjarig meisje.

‘Rocken? Dat kan niet’

Het begint er dus meer en meer op te lijken dat er in deze zaak sprake is van een veel te jong en kwetsbaar slachtoffer. Toch roept Jada over haar rug heen dat haar familie deze misbruikzaak gaat ‘rocken‘. “Dat kan je niet zeggen. Ja, ik stoor me wel aan. Ik vind dat je dat niet kan zeggen”, reageert Yvone Coldeweijer in haar podcast De Juice Show.

Tegelijkertijd vindt Yvonne dat Shownieuws haar niet om een reactie had moeten vragen. “Eigenlijk vind ik het niet zo chic dat je aan de kinderen van iemand die vervolgd wordt voor een zedendelict bij een minderjarige, gaat vragen van: ‘En, en, wat vind je?’ Als een soort van gluiperd. Ik vind het gewoon ongepast dat je dat aan haar gaat vragen.”

Aandachtstrekker

Dat de Borsato-kinderen van repliek gediend worden als ze bepaalde uitspraken doen, vindt Yvonne wél terecht. “Ja, weet je, de kinderen willen zelf heel graag in de media en ze zijn meerderjarig, dus als zij dan die aandacht trekken en ze gaan er dan wat over zeggen, vind ik ook dat we dan iets terug mogen zeggen.”

Jada is ook niet heel summier als het gaat om haar reactie, vindt Yvonne. “Het waren toch wel een zinnetje of tien ofzo. En als je gaat zeggen: ‘Wij gaan dit rocken’, dan ja… Dat is haar leeftijd denk ik. Misschien ben ik wat streng, maar ik vind gewoon: dat is niet hoe je dit benoemt. ‘We gaan dit rocken.'”

Niet zo sympathiek

Waarschijnlijk heeft Jada een gebrek aan inlevingsvermogen, aldus Yvonne. “Er zit een slachtoffer aan de andere kant, die zoiets heeft van: ik vind het heel spannend, een zedending tegen een hele bekende man. Dat is niet gepast vind ik. Maar goed, aan de andere kant, die meid… Ik vind haar niet zo leuk. Ik vind haar gewoon niet zo leuk.”

Yvonne volgt die Jada ook niet zo. “Zij zit toch in Goede Tijden? Ik vind haar niet zo’n sympathieke meid, maar goed.”

‘Kies juiste woorden’

Co-host Mark Koster kijkt daar niet van op. “Ik kan ook heel veel zeggen over kinderen die ik ken in Amsterdam, die haar ook kennen. En die komen ook met deze stellingen, dat ze niet zo sympathiek is. Maar ik heb daar verder geen diepergaand onderzoek naar gedaan en dat ben ik ook helemaal niet van plan.”

Zoon Luca Borsato zegt dat hij meer weet van de zaak dan andere mensen, waarmee hij de geloofwaardigheid van het slachtoffer in twijfel trekt. Yvonne: “Ja, dan denk ik: oké, ik weet ook wel meer dingen. Maar goed. Weet je, je kan een kind niet kwalijk nemen dat die het opneemt voor zijn vader. Maar kies even de juiste woorden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen