Albert Verlinde vindt Jada Borsato onhandig: ‘Hoe moeilijk is het?!’

Albert Verlinde vindt dat de kinderen van Marco Borsato zich heel onhandig gedragen in de media, en dan met name die griet die eventjes in GTST zat: Jada Borsato. “Hoe moeilijk is het?!”

Albert Verlinde en Jada Borsato © SBS 6

De kinderen van Marco Borsato denken vooral aan het belang van hun vader en niet aan dat van het slachtoffer. Dat is volgens sommige mensen begrijpelijk, maar hun pr-gedrag is wél buitengewoon onhandig. Op een gegeven moment hoorden we Jada Borsato voor de camera van Shownieuws zeggen dat hun familie de misbruikzaak gaat ‘rocken’.

‘Denk even na’

Die uitspraken van Jada zijn bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Begrijpelijk, zegt Albert Verlinde in de nieuwste Weekend. “Ze mogen van mij reageren, maar ze moeten wel goed nadenken hóe ze reageren. Als je weet dat je zo’n soort vraag op de rode loper kunt verwachten, moet je van tevoren wel een goed antwoord bedenken.”

Albert heeft het dan specifiek over Jada, zegt hij. “Ja. Hoe moeilijk kan het zijn om dat thuis even voor te bereiden? Als je ziet hoe Noa Vahle op de dingen van haar moeder reageert, dan denk ik: jongens, doe dat ook. Noa doet het wel goed. Je weet dat dit soort vragen over je vader kunnen komen, wat ga je dan zeggen? Bereid het voor.”

‘Tja, doe het niet’

Nou, of Noa nou het beste voorbeeld is… Die loopt in het blad van haar moeder te mekkeren dat haar moeder zo ontzettend is ‘kapotgemaakt‘. Dat is zó’n pr-misser dat zelfs haar mentor Hélène Hendriks daar kritiek op heeft geuit. Om over de harde woorden van Johan Derksen nog maar te zwijgen… Zal Hélène Noa er vanavond naar vragen?

Terug naar de Borsatootjes: wat vindt Albert van dat interview dat Luca Borsato heeft gegeven aan Ruud de Wild? Hierin klaagde Luca dat mensen in de Albert Heijn minachtend naar papa kijken. “Tja, ik zou het zelf nooit opzoeken”, aldus Albert.

Alleen op de wereld

Wat had Luca beter kunnen doen? “Als je al gaat zitten, dan zou ik hebben gezegd: ‘Ik wil er best een of twee dingen over zeggen, maar het gaat hier over zoveel mensen, laten we het verder over andere zaken hebben.’ Laatst hoorde ik Sanne Wevers op de radio. Zij heeft ook veel meegemaakt in die turnwereld en zij gaf erg goede antwoorden.”

Haar vader, bondstrainer Vincent Wevers, is beticht van wangedrag. “Maar ze dacht én aan hem, én aan de slachtoffers, én aan de collega’s. Dat moeten die kinderen van Marco ook doen, zij zijn niet alleen op de wereld. Het gaat niet alleen om het gezinnetje Borsato. Het betreft nog heel veel andere mensen eromheen, dus je moet goed nadenken over wat zegt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat er sowieso een overload is aan BN'er-kinderen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen