Shownieuws krijgt tik op vingers na ‘hijgerig’ interview Jada Borsato

Shownieuws krijgt een tik op de vingers voor hun ‘hijgerige’ interview met Jada Borsato, de nepobaby van Marco Borsato en Leontine Ruiters. “Ze moeten gewoon hun muil houden!”

Jada Borsato © SBS 6

Jada Borsato wil net als haar beroemde ouders ook een BN’er zijn. Ze had een half jaar een rolletje in Goede Tijden Slechte Tijden en nu rommelt ze wat in de marge. Wel krijgt ze nog steeds allerlei uitnodigingen voor premières en aanverwante dingetjes. Daarom was ze afgelopen weekend aanwezig bij een of andere Sinterklaasfilm.

Rocken met Jada

Als je achternaam begint met ‘Bor’ en eindt op ‘sato’ dan weet je één ding zeker: de showrubrieken gaan daar vragen stellen over je familie. En dat is natuurlijk helemaal prima, want die achternaam heeft ze zelf ook gebruikt om een voet tussen de deur te krijgen in de mediawereld. Alleen zijn vragen over papa Marco nu íets minder welkom.

Marco zou zijn handen hebben gelegd op plekken waar dat absolúút niet hoort bij een minderjarig meisje, maar hij ontkent publiekelijk en dat doet hij natuurlijk ook tegenover zijn gezin. Die zijn natuurlijk geneigd om zo’n ontkenning te geloven en daarom roept Jada nu voor de camera van Shownieuws dat ze die misbruikzaak gaan ‘rocken’ met z’n allen.

Heel erg walgelijk

Rocken is natuurlijk het állerlaatste woord dat je moet gebruiken als het gaat om een zeer gevoelige misbruikzaak. Het is eigenlijk gewoon heel erg walgelijk van Jada, al zal ze het misschien niet zo bedoelen. Yvonne Coldeweijer denkt dat het haar leeftijd is en GeenStijl heeft haar compleet door de mangel gehaald: “Ze moet haar muil houden!”

Hester Zitvast, de rijzende ster in columnistenland, vindt dit echter heel erg gemeen. Zij vindt dat zowel Jada als Luca Borsato met rust gelaten moeten worden. “Jada is niet degene die haar muil had moeten houden, dat had Shownieuws moeten doen”, schrijft deze moeder van talloze kinderen (vier) in Flair.

Grenzeloze loyaliteit

Het is volgens haar logisch dat Jada en Luca een ‘grenzeloze loyaliteit’ kennen. En dus is het helemaal niet relevant om hun mening te vragen, vindt Hester. “Ik snap dat er in alle sensatie-hijgerigheid een enorme behoefte is haar aan de tand te voelen, maar laat dit meisje lekker met rust. Natuurlijk staat ze achter haar vader, dat doen kinderen.”

Zo’n ‘hijgerige’ verslaggever van Shownieuws moet gewoon zijn mond houden, briest Hester. “Ze heeft er niets mee te maken, buiten dat het haar vader betreft. Dus vraag haar er niet naar.”

Juice ontlokken

Hester kotst van de berichtgeving over de Borsato-kinderen. Ze proberen he ‘het liefst nog meer vuiligheid of juice te ontlokken’. “Laat ze gewoon gaan, allebei.”

Die kinderen moeten gewoon hun eigen leven opbouwen, besluit ze. “Hou ze niet verantwoordelijk voor het gedrag van hun vader door ze van alles te ontlokken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen