Johan Derksen is snikkelfilmpje VI spúúgzat: ‘Te vaak herhaald!’

Johan Derksen is het snikkelfilmpje dat bijna elke dag wordt uitgezonden in Vandaag Inside echt héél erg zat. “Als k*tfilmpjes ons moeten redden, laten we het dan maar niet meer doen.”

Johan Derksen © SBS 6

Het begint Johan Derksen nu echt tegen te staan dat sommige ‘grappige’ filmpjes echt ontelbaar vaak worden herhaald in Vandaag Inside. Met name een filmpje van een groot geschapen zwarte man is om de haverklap te zien. Ook gisteren was het weer zo ver. “Hahahaha! Het blijft bijzonder! Het blijft bijzonder!”, reageert René van der Gijp.

Nieuwe naakte man

René vindt het juist heel erg grappig. “Eigenlijk is er niks geks aan. Hij heeft honderd zwembroeken geprobeerd en er was er niet een die paste! Hahahaha! Ja, wat doe je dan? Dan ga je in je blote l*l lopen!”

Johan: “Ik vind dat de herhalingen… Ik vind het een beetje vervelend worden. Kijk, zo’n filmpje moet je wel om glimlachen hoor, maar ik heb hem nu honderd keer gezien.”

Politiek verslaggever Merel Ek: “Er is een nieuwe naakte man nodig.

K*tfilmpjes

Johan wil dat het afgelopen is. “Als k*tfilmpjes ons programma moeten redden, laten we het dan maar niet meer doen. Weet je wat mij stoort? Je zit hier met z’n vieren en dan ben je voor de buitenwereld met z’n vieren verantwoordelijk voor een programma. En ik zou niet kiezen voor elke dag die vent met die grote snikkel.”

Hij vervolgt: “Daar zou ik niet elke dag voor kiezen. Hij komt altijd weer langs en je zegt er wat van en je gaat zitten en daar komt hij weer, dus die hele eindredactie trekt zich er geen reet van aan. Dan denk ik: ik zit hier 25 jaar en ik mag ook mijn mening geven. Ik vind het ordinair en plat.”

‘Echt zo flauw’

René is het niet eens met Johan. Hij giert: “Ik vind het ook wel iets van kunst. Hahahahaha.”

Johan tegen gespreksleider Wilfred Genee: “Ik vind het allemaal zo flauw. Misschien dat je zo’n programma kunt maken met gekke filmpjes, wat Hans Kraay vroeger ook deed.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen