Caroline Tensen keihard geprikt door pen Angela de Jong: ‘Au!’

Caroline Tensen wordt keihard gepord met de pen van Angela de Jong. De AD-diva kraakt haar ontzettend af als presentatrice van de ‘nieuwe’ woonshow Kopen of Slopen. “Helaas!”

Caroline Tensen en Angela de Jong © RTL

Het is al uitgebreid uiteengezet op het analysekanaal van tv-professor Tina Nijkamp: het nieuwe programma van Caroline Tensen is verre van origineel. Kopen of Slopen, een productie van het tv-bedrijf van Martijn Krabbé, lijkt volgens haar wel héél erg op het programma Verbouwen of Verhuizen van de concurrent. En dat is ook Angela de Jong opgevallen.

Angela kritisch

Angela vindt het programma een behoorlijk slap aftreksel van woontitels die er al zijn, laat ze blijken in haar column in het AD. “Het is een afdankertje van Net5 (…) dat RTL nog goed genoeg bevond voor een van haar sterren die, op een paar opnamedagen voor Eén tegen 100 na, anders toch maar werkloos thuis zit: Caroline Tensen.”

Prominente rollen in het programma, dat gisterenavond redelijk goed van start ging op RTL 4, zijn weggelegd voor makelaar Alex uit Kopen Zonder Kijken en architect Britta uit De Perfecte Verbouwing. “En Caroline… tja, wat haar toegevoegde waarde is, werd me nog niet echt duidelijk.”

Allegaartje

Iemand als Caroline gun je een programma ‘waar ze haar kwaliteiten als grande dame van de emo-tv in kwijt kan’, schrijft Angela. “Maar nee, het is een goedkoop allegaartje van zo’n beetje alle bestaande woonprogramma’s.”

Kopen of Slopen is volgens Angela vooral een sponsorvehikel. Een vehikel waar Caroline weinig van zichzelf kwijt kan, vindt ze. Zelfs bij de uiteindelijke ontknoping. “Caroline had hier eindelijk het verschil kunnen maken en een paar warme, leuke dan wel grappige woorden kunnen spreken.”

Prietpraat

Caroline gaf tijdens het slot echter aan dat ze geen tijd wil verspillen aan ‘prietpraat’. “En ik? Ik miste Martijn Krabbé. En zelfs Kees Tol.”

De presentatoren van Uitstel van Executie en vtwonen dus. Oei, dat is een gemene uithaal van Angela. Dat wordt weer twee uur bellen met Leco vanavond…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Caroline Tensen zegt ja tegen een dertien-in-een-dozijn-programma. Onhandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen