Even Tot Hier sloopt VI-trio na kritiek op collega’s Khalid & Sophie

Het duo van Even Tot Hier slaat kéihard terug naar de mannen van Vandaag Inside nu zij zulke felle kritiek hebben geuit op hun BNNVARA-collega’s Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. “Hahaha.”

Even Tot Hier © BNNVARA, SBS

De links-progressieve BNNVARA aan de ene kant en het rechts-conservatieve Vandaag Inside aan de andere kant zijn als water en vuur. Johan Derksen en René van der Gijp hebben tijdens de afgelopen verkiezingscampagne genadeloos hard uitgehaald naar het omroepduo Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. “Wat een engerd“, zei Gijp bijvoorbeeld over haar.

Schunnige filmpjes

Johan Derksen pleitte er vlak voor het weekend nog voor om Khalid & Sophie vervroegd van de buis te halen door Eva Jinek versneld van haar zwangerschapsverlof te halen. Het zijn allemaal vrij harde aanvallen aan het adres van BNNVARA, maar nu slaat de omroep terug en ze gebruiken direct hun meest krachtige wapen: Even Tot Hier.

Even Tot Hier, een van de meest bekeken tv-programma’s van Nederland, heeft de mannen van VI gisterenavond genadeloos hard voor schut gezet. Dat deden Niels van der Laan en Jeroen Woe door de heren te pakken op het zwakste onderdeel uit hun show: die flauwe, schunnige filmpjes van mannen met een groot geslachtsdeel.

Even Tot Hier haalt uit

VI herhaalt die snikkelfilmpjes cóntinu en daar wordt dan hard om gelachen in de studio, maar niemand weet eigenlijk waarom. Johan vindt het een beetje too much worden, maar als puntje bij paaltje komt lacht hij ook gewoon mee. Het komt een beetje puberaal over en juist daarop worden ze nu gepakt door het duo van Even Tot Hier.

Als Jeroen Woe gisteren in Even Tot Hier opmerkt dat ook VI serieus bezig is met de verkiezingen, begint Niels van der Laan een beetje puberaal en dommig te lachen. “Nou ja, serieus… Haha. Ze lieten hahahaha. Nee, hahaha, nee. Ze lieten Merel Ek die lieten ze hahahaha uitleggen, maar Gijp en Derksen en Genee hadden wat bedacht. Kijk maar hahaha.”

‘Een spin!’

Niels toont dan het fragment uit de VI-verkiezingsuitzending waarin ze Merel proberen te laten schrikken met eerst een spin op haar touchscreen, dan een barst in het scherm en dan zo’n snikkelfilmpje. Niels dom lachend: “Kijk, nu komt er een spin hahahaha. Kijk een spin op dat scherm. Kijk een spin!”

Bij het filmpje van een man met een grote snikkel: “Let op! Let op! Hebben ze dat ook gedaan! Met een blote man ook gedaan! Hahaha.”

Jeroen probeert zijn verhaal te hervatten. “Dat hij zó groot zou zijn hadden ze echt nooit verwacht. De PVV, hè, mensen!”

Naakte Gijp

Dan komt Even Tot Hier met een item over de Gazastrook. Jeroen probeert serieus iets uit te leggen bij het scherm, maar Niels laat hem schrikken. “Een spin! Een spin op de Gazastrook hahahaha!”, zegt hij eerst. Dan: “Een kikker op de Gazastrook! Hahahaha!”

Waar het mee eindigt? Een gephotoshopte snikkelfoto van Johan en René. Een kleinesnikkelfoto.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen