Johan Derksen reageert: kotst VI-ster op heren van Even Tot Hier?

Johan Derksen en zijn collega René van der Gijp zijn flink te grazen genomen in dé satirische tv-hit van Nederland, Even Tot Hier. Wat vindt hij daar zelf van? Kotst hij op het duo Niels en Jeroen?

Even Tot Hier en Johan Derksen © SBS 6

Het Even Tot Hier-duo Jeroen Woe en Niels van der Laan laat niet met zich sollen. Ze behoren tot dé grote sterren van BNNVARA en verdedigen hun omroep en gelieerde partijen met hand en tand. Toen Gerard Joling laatst kritisch was op Frans Timmermans, probeerden ze hem zo ongeveer te cancelen. En nu rijgen ze de mannen van VI aan het spit.

Snikkelfilmpjes

Johan Derksen en René van der Gijp hebben zich echt verníetigend uitgelaten over Khalid & Sophie en collegiaal als ze zijn, springen Jeroen en Niels voor hen in de bres. Ze hebben de VI-heren zaterdagavond echt ontzettend belachelijk gemaakt, door hen naakt af te beelden met een héle kleine pielemuis. Als reacties op al die snikkelfilmpjes in VI.

Wat vindt Johan nou van zo’n tegenreactie? Vindt hij dat een beetje walgelijk? Nee. Eigenlijk heeft hij er niet zo’n moeite mee, zegt de voetbalkenner voor de camera van Shownieuws.

Geen moeite

Johan weet aanvankelijk niet eens waar het over gaat. “Dat heb ik niet gezien, nee. Hoezo? Kwamen wij aan de beurt? O ja, maar dat vind ik niet erg hoor. Ik heb een mening over iedereen en ze mogen over mij ook alles zeggen.”

De verslaggeefster: “Ja, ze gingen naspelen dat jullie grapjes hadden uitgehaald bij Merel en haar touchscreen. Daarna hadden ze een foto van jou en René gephotoshopt naakt en jullie waren klein geschapen.”

Johan: “Nou, ik denk dat het een echte foto van mij was! Hahaha.”

‘Realiteit, mensen!’

Hélène Hendriks, die naast Johan staat, kan er wel om lachen. “Realiteit mensen! Jawel!”

De verslaggeefster: “Maar je kan het hebben?”

Johan: “Nee joh, daar moet je toch om lachen. Je moet wel wat zelfspot hebben. Wij hebben een grote bek en dan zouden wij op de teentjes getrapt zijn? O nee, dat interesseert me geen hol, ik ga gewoon mijn eigen gang.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Vandaag Inside moet stoppen met die snikkelfilmpjes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen