Rachel Hazes houdt van jassen: ‘Maar ben ook lastig met jassen’

Rachel Hazes houdt als vrouw die in een land met winterkou leeft erg van het dragen van jassen, maar ze is ook lastig als het gaat om jassen. Dat zegt ze in een interview met de Showbuzz.

Rachel Hazes © SBS 6

Nederland kent vier seizoenen die zich duidelijk van elkaar onderscheiden. Na de zomer begint de herfst en dan is het altijd wat kouder. Het koudste seizoen is de winter, als het vaak vriest en sneeuwt. Veel mensen dragen dan een jas om zich een beetje tegen de kou te weren. Hoe zit dat eigenlijk met Rachel Hazes? Wat draagt zij in de winter?

Lastig met jassen

De Showbuzz, de wintereditie van Party én Weekend, vraagt het Rachel op de vrouw af. “Wat voor kleding draag jij het liefst in de winter? Hou je van dikke truien en winterjassen?”

Spannend. Wat zal ze antwoorden? Dat ze hartje winter in een bikinitopje de boulevard van Mijdrecht op gaat? Nee. Ze gaat voor de veilige optie: een jas. “Ik hou wel van jassen”, antwoordt de professioneel weduwe. Máár, zo waarschuwt ze: “Ik ben tegelijk ook wel lastig met jassen.”

Dikke truien

Op welke manier is Rachel precies lastig met jassen? Ook dat vertelt ze aan ons. “Ze moeten bij mij niet te lang zijn, omdat ik best wel veel in de auto zit. Als het echt koud is, draag ik graag dikke wintertruien. Ik vind het wel fijn om qua mode met de seizoenen mee te gaan en me er echt naar te kleden als het koud en guur is.”

Oké, dus Rachel kleedt zich warm als het buiten koud is. Wát een interview. Is de Sonja Barend Award dit jaar al vergeven of kunnen we nog iemand nomineren? O, het gaat nog verder. “Nou moet ik erbij zeggen dat ik ook wel een koukleum ben”, zegt Ras. “Ik heb natuurlijk niet zoveel vet op mijn botten, ik heb het bijna altijd koud.”

Houtkachel

De kassajuffrouw van het Hazes-imperium heeft niet zoveel vet op de botten? Ah, ze bedoelt het natuurlijk letterlijk. Dit schreeuwt om een diepzinnige vervolgvraag: “Je zegt dat je het gauw koud hebt… Heb je dan ook een vuurtje aan in huis? Bijvoorbeeld een houtkachel of een open haard?”

Rachel: “Ja, ik heb een open haard. Die heb ik geregeld aan. En eigenlijk heb ik ook altijd kaarsen aan.”

Heel fijn. Shownieuws heeft het openingsitem van vanavond alvast rond.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes wordt gebeld om te vragen wat ze graag draagt in de winter. Onbegrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen