Sarasoel: ‘Halve travestieten? Dat gaat over Bridget en Monique!’

Sarah van Soelen, ook wel bekend als Sarasoel, denkt dat Hans Klok op Bridget Maasland en Monique Westenberg doelt als hij het heeft over Hazes-exen die op travestieten lijken.

Monique Westenberg, Sarah van Soelen en Bridget Maasland © SBS, RTL

Hans Klok maakt in zijn boek gehakt van ‘die vriendinnen’ van André Hazes jr. “Het zijn net halve travestieten. Zoveel make-up. En allemaal van die opblaaslippen”, sneert hij. Hiermee lijkt hij natuurlijk vooral te doelen op de ietwat ordinaire Sarah van Soelen, die een soort reddingsboei heeft laten plaatsen tussen haar neus en haar kin.

Lelijk praten

Zelf ziet Sarah dit echter heel anders. Aanvankelijk voelt ze zich nog aangevallen als het winterse tijdschrift De Showbuzz haar met de uitspraken van Hans confronteert. “Ieder zijn ding. Ik wil nooit lelijk praten over anderen, maar ik kan Hans’ geföhnde haar ook wel niet mooi vinden. Ik wil het er liever niet over hebben.”

Gaat ze Hans hierop aanspreken? “Nee, ik zou niet weten waarom. Ik ga mezelf sowieso niet vergelijken met die andere twee exen, want ik ben niet van die leeftijd.”

‘Gaat over Mo!’

De andere twee exen? Ze bedoelt Monique Westenberg, maar zij was in elk geval gisteren nog de vriendin van André. Welke tweede vrouw bedoelt ze? “Je hebt toch ook Bridget… Ja, André heeft héél veel exen, haha! Maar ik begreep dat het voornamelijk over Monique en Bridget ging. Ik vind dat Hans mij daar niet in moet mengen.”

Hans generaliseert, maar zal vooral die andere twee dames bedoelen, aldus Sarah. “Dat hij vindt dat ik een poppetje ben met te dikke lippen en borsten en dat ik op een travestiet lijk met te veel make-up, mag hij vinden. Maar ik zie mezelf niet als die andere twee exen, dus ik voel me ook niet aangesproken.”

Slechte relatie

Sarah zal al die media-aandacht wel missen nu ze slechts de ex van André is. Is haar volgende vriendje ook een BN’er? “Wat komt, dat komt, ik houd niks tegen, maar dat zal niet mijn eerste keuze zijn.”

O?! “Ja, het wordt allemaal zo uitgelicht. Je kunt niks doen, je laat een poepie en het staat overal. Ik heb daar geen trek meer in. Ik ben liever low profile. Ik heb mijn werk als influencer en dan sta je al in de spotlights. En natuurlijk worden er op premières foto’s van mij gemaakt, maar dat is niet waar ik vandaan kom.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen