Winston Gerschtanowitz weer vrolijk na rel over ‘groene zwendel’

Winston Gerschtanowitz zit weer helemaal lekker in zijn vel na de rel over zijn ‘groene zwendel’. Hij woonde gisteren met Renate het concert van The Rolling Stones bij. “Geweldig!”

Winston en Renate Gerschtanowitz © Instagram

Het ‘goede doel’ van Winston Gerschtanowitz, EarthToday, werd in april ontmaskerd als een enorme winstmachine voor de oprichters zélf. Hij heeft ongelooflijk veel mensen teleurgesteld en veel partijen hebben hem dan ook keihard laten vallen. Albert Heijn was er bijvoorbeeld als de kippen bij om Winston en zijn Gooise vriendjes te dumpen.

Met piepende banden

Er is inmiddels weinig over van Winston en zijn ‘groene zwendel’, zoals critici het noemen. Volgens zakenblad Quote is de organisatie ‘met piepende banden tot stilstand gekomen’. “Op de socialmedia-accounts van EarthToday gebeurt al maanden nagenoeg niets”, schreef het blad een paar weken geleden.

Het ‘natuurbeschermingsplatform’ van Winston lijkt defect. Er worden amper nog ‘beschermde’ vierkante meters verkocht. “Het gaat in een tempo waarin de pot met goud pas over 21.649 jaar binnen zal komen rijden.”

De pot met goud voor Winston dus. En zijn BN’er-vrienden, waaronder naar verluidt ook Bas Smit.

Beschadigde reputatie

Van EarthToday is dus nog maar weinig over en ook Winston is de gunst van het publiek verloren. Angela de Jong noemde hem gisteren in een rijtje namen van BN’ers die hun reputatie het afgelopen jaar sneller zagen vallen ‘dan de dominosteentjes op RTL’. “Toch, Danny, Winston, Johnny, Jeroen, Ali, Marco, Glennis, Lil Kleine en Peter Gillis?”

Hoewel Winston dus nog altijd aan het EarthToday-fiasco wordt herinnerd, lijkt zijn gemoedstoestand er weer helemaal bovenop te zijn.

Vrolijk bij de Stones

Winston en zijn vrouw Renate zijn gisteren met twee vrienden naar het concert van The Rolling Stones in Amsterdam geweest en hebben daar een geweldige tijd gehad. “Wat geweldig hier geweest te zijn! En wat waren ze supergoed. THE ROLLING STONES!!!”, zegt hij.

En Renate: “Zo leuk!!!”

Instagram

Winston heeft het volgende filmpje op zijn socials geplaatst:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Winston Gerschtanowitz een betrouwbaar type?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen