Leontine Ruiters reageert op roddels over zeer vergaande luiheid

Leontine Ruiters reageert voor het eerst op de roddels over haar vermeende zéér vergaande luiheid. Ze zou pas ergens om één uur ’s middags een keer uit bed komen. “Haha ja.”

Leontine Ruiters © Instagram

Het is volgens Yvonne Coldeweijer óngekend hoe lui Leontine Ruiters is. De showbizzhyena onthulde drie maanden geleden dat de Marco-ex elke dag tot 13.00 uur in haar bed ligt en dat dat een enórme afknapper was voor haar fling John Huiberts. Tineke de Nooij, ook wel bekend als Miss BioStabil, reageerde ziedend.

Luie Leontine

Tineke wees er vanaf haar seniorenstoel op dat het wel héél makkelijk is om luiheid de schuld te geven. Ze gaf aan dat Leontine misschien wel ergens last van heeft en dat Yvonne ergens last van kríjgt als ze te dicht bij haar bejaardentehuis in de buurt komt: “Als ik haar zou zien, zou ze van mij een klap voor haar kop krijgen!”

Dat gerucht over die luie Leontine bleef maar doorsudderen en op een gegeven moment werd zelfs haar kapper Leco van Zadelhoff ermee lastiggevallen. Die hing boos een journalist op die nieuwsgierig was naar die luiheid. “Kom met een leuk antwoord en ga niet hoorns erop gooien. Dat moeten we niet doen!”, beet Jan Uriot hem vervolgens toe.

Depri thuis

Nu blijkt dat Leontine meer depri was dan lui. Ze haalt momenteel alle headlines met een groot interview in de Nouveau en daarin bekent ze dat de hele situatie rond haar omstreden man Marco er flink heeft ingehakt. “Zeker afgelopen winter kwam er veel bij mij binnen. De scheiding, het gemis van mijn gezin, dat was heel lastig.”

Ze vervolgt: “Ik heb dan de neiging om mezelf te verstoppen. Dan kom ik dagen achterheen alleen voor het hoognodige buiten, zoals de boodschappen en het uitlaten van de hond. Ik wil het allemaal alleen doen. Ik weet dat het niet goed is, maar ik vind het moeilijk om mezelf te laten zien als het slecht met me gaat.”

Neuscoach

Gelukkig gaat het nu weer beter met Leontine, want ze is naar een neuscoach geweest. “Ik had een coach, die tijdens een oefening recht voor mijn neus kwam staan, op één mm afstand. Ik vond dat heel ongemakkelijk, maar ik bleef staan. ‘Wat doe je?’, vroeg hij. ‘Ik weet niet wat ik moet doen,’ zei ik. ‘Maar ik sta letterlijk in jouw aura.'”

Ze deed toen een stapje terug, daarna nog een stapje terug, maar de hele clou? Leontine moest dus een stapje voorúít zetten, oftewel: die neuscoach een duwtje geven en op zijn plek zetten. Dat deed ze uiteindelijk en nu is haar hele leven veranderd. “Dat was echt een eyeopener.”

Geweldig.

Luiheid

Maar goed, hoe zit het dan met die luiheid? De Nouveau-interviewster van dienst vraagt het even op de vrouw af: “Elke stap die je op liefdesgebied zet haalt de headlines. Volg je dat? Ik praat je even bij: Het is eigenlijk een wonder dat je hier nu bent, want eigenlijk ben je zo lui dat je de hele dag in je bed ligt, las ik.”

Leontine houdt het kort maar krachtig: “Haha ja. Die had ik toevallig wel meegekregen.”

Ze zegt er verder niks over. Iets over die zomerfling John Huiberts dan? “Ik heb besloten dat ik daar niks meer over ga zeggen. Voor mij is het nu in ieder geval het belangrijkste om de focus op mezelf te hebben.”

Patty kritisch

Patty Brard is in elk geval boos op die vent, zegt ze in Shownieuws. “Ik moet wel eerlijk zeggen… Zij heeft destijds toch ook een korte fling met iemand gehad? Ik ben even z’n naam kwijt, maar in elk geval: die kwam op een gegeven moment met het niet zo chique statement dat ze heel lui was en altijd maar in bed lag.”

Wat een l*l, vindt ze. “Als ik dit dan hoor, dan denk ik: jeetje, meneer…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Leontine Ruiters mediageniek genoeg is om iets op tv te gaan doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen