Luca Borsato belt liever Leontine dan Marco: ‘Hij is zó primitief’

Luca Borsato belt liever met zijn moeder Leontine Ruiters dan met zijn vader Marco Borsato als er iets aan de hand is of als hij ergens mee zit. “Hij reageert soms heel erg primitief.”

Luca Borsato en Leontine Borsato © Instagram

Hoewel Luca Borsato momenteel in Alkmaar bij zijn vader Marco woont, is het zijn moeder Leontine Ruiters die hij belt als er wat aan de hand is. Hij vindt het vaak wat prettiger om bepaalde zaken met haar door te spreken. “Als het specifiek over iets gaat, misschien dat ik op dit moment dan eerder mijn moeder zou bellen.”

Primitieve Marco

Waarom liever Leontine? Hij legt uit in de podcast 30 Minuten Rauw: “Omdat ik daar niet woon en die wat minder spreek dan, omdat ik gewoon simpelweg niet elke dag meer om haar aura heen wandel. Dus dat ik dan denk: oh ik heb even behoefte aan mama. In die zin.”

Hij vervolgt: “Mijn vader reageert ook altijd heel primitief, dus ook hoe hij zich er zelf over voelt en dat kan hij dan niet verbloemen. Dus je krijgt meteen wat hij ervan vindt. Mijn moeder is daar iets genuanceerder in. Die kan iets meer op haar af laten komen en dan daarna beredeneren hoe ze gaat reageren op de situatie.”

Liefdevol

Hoewel Leontine en Marco uit elkaar zijn, gaan ze nog wel heel goed samen. “Mijn ouders zijn heel liefdevol naar elkaar, ook al zijn ze niet samen. Mijn broertje en ik en mijn zusje en ik zijn heel erg close. We zien elkaar elke week op donderdag, dus die komen dan ook richting Alkmaar om even lekker te eten.”

Hij vervolgt: “Mijn pa gaat dan koken. Dus dan zijn we echt weer even bij elkaar en samen. Maar er zit behoorlijk wat… Er zit natuurlijk nog behoorlijk wat spanning op het hele gebeuren.”

Gunfactor

Luca hoopt dat hij ondanks zijn besmette achternaam toch een mooie carrière tegemoetziet. “We doen echt ons best. We hebben een beetje dat geluk nodig, we hebben een beetje die gunfactor nodig.”

Hij besluit: “Ik denk ook wel op lange termijn dat we uiteindelijk wel gewoon een soort visie proberen uit te stralen, die uiteindelijk een beetje op z’n plek moet vallen, denk ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u nieuwsgierig naar de muziek van Luca Borsato?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen