Marco Borsato’s zoon heeft gewone baan: ‘Spareribs vacumeren’

De kinderen van Marco Borsato kunnen door zijn vermeende wangedrag veel minder gebruikmaken van nepoprivileges. “Mijn broertje werkt hard. Hij vacumeert spareribs.”

Senna Borsato en Marco Borsato © Instagram

Er is, vooral vanuit Shownieuws, een inténs medeleven met de kinderen van Marco Borsato. De meeste BN’er-kinderen kunnen dankzij hun bekende achternaam allerlei leuke dingetjes doen in de media, maar de Borsato-kids moeten nu allerlei gewone baantjes aannemen om de touwtjes aan elkaar vast te knopen.

Fabriekswerk

Luca Borsato, die net als papa zanger probeert te worden, vertelt in 30 Minuten Rauw dat zijn broertje Senna gewoon fabriekswerk doet. “Ik denk dat Senna ook gewoon een kneiterharde werker is op dit moment. Hij staat elke dag om 7 uur op zijn werk de mouwen uit te sloven. Volgens mij werkt hij voor een bedrijf waarin hij spareribs moet vaccuumeren.”

Dat zijn zogenoemde nepobaby’s helemaal niet gewend. “Dat is gewoon echt wel, echt een baan. En doet hij echt al anderhalf jaar, echt elke dag, heel vroeg opstaan. Senna doet op dit moment niet z’n droombaan, maar doet gewoon echt heel erg z’n best om er elke dag iets van te maken. Hij woont op dit moment bij mijn moeder.”

Zusje Jada

En zusje Jada Borsato dan? Zij zat een tijdje in Goede Tijden Slechte Tijden. “Mijn zusje die woont in Amsterdam, is nog wel veel bij mijn mama, maar die woont in Amsterdam en doet haar eigen ding en probeert d’r carrière ook van de grond te laten komen. En is daar heel goed mee bezig en denkt heel erg goed op weg.”

Luca zelf dan? “Ik doe daarnaast ook wel wat dingen. Ik ben chauffeur voor een cateringbedrijf. Dat doe ik omdat ik dat én heel erg leuk vind en ook omdat dit nodig is, omdat ik anders niks verdien. Maar ja, zodoende ben ik heel druk bezig om echt van mijn hobby uiteindelijk mijn werk te maken. En dat is lastiger dan ik dacht.”

Mooie journey

Uiteindelijk is het de bedoeling dat Luca kan stoppen als chauffeur en fulltime kan gaan zingen. “Het is wel een mooie journey waar ik hopelijk over een aantal jaar op terugkijk dat ik denk: ja, ik ben blij dat ik die keuze gemaakt heb toen.”

Al met al is het na hun verwende jeugd wel even wennen. “Ja, wij hebben natuurlijk vroeger vanuit onze upbringing niet heel veel te klagen gehad. Het succes van mijn vader was er en wij konden altijd op vakantie. Ik denk dat dat in het begin jouw normaal is, of je eigen normaal.”

100.000 mensen

Hopelijk wordt het nog wat met zijn carrière, mijmert Luca. “Ik hoop heel graag dat mijn muziek zoveel mogelijk mensen kan bereiken en dat het iets kan betekenen voor veel mensen. Of het dan voor 100.000 mensen is per maand op Spotify of dat het er voor miljoenen zijn… Nou ja, in de kern maakt het niet uit.”

Hij besluit: “Kijk, als ik er een carrière aan over wil houden om hiervan te leven, dan moet het uiteindelijk wel een bepaald aantal, ja… Moet het op een bepaalde vorm een succes worden. Maar dat is niet per definitie altijd mijn doel geweest.”

Vanwege een technisch probleem zijn de polls van vandaag, net als uw stem, helaas verloren gegaan. De polls zijn inmiddels herplaatst.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marco Borsato's zoon moet spareribs inpakken. Leeft u met hem mee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen