Leontine Ruiters blijft lekker nietsnutten: ‘Televisie? Wil ik óók niet!’

Leontine Ruiters blijft voorlopig lekker nietsnutten in haar gloednieuwe woning in Huizen. Ze wil geen gewone baan, ze wil niet presenteren en ze wil überhaupt niet op tv. “Ik ben influencer.”

Leontine Ruiters © RTL

Het is te hopen dat Marco Borsato ooit nog in een feesttent mag gaan staan, want zijn ex-geliefde Leontine Ruiters is een hele dure. Ze is net verhuisd naar een peperdure woning in Huizen, maar werken? Ho maar. Vorig jaar had ze een tijdje een miljonair aan haar zijde, maar die is alweer vertrokken; hij zou het beu zijn dat ze elke dag tot 13.00 uur in bed ligt.

Leontine in theater?

Wat dóet die vrouw eigenlijk? Ja, niet zoveel. “Ik heb geen ambitie om een tv-programma te presenteren, maar misschien iets anders. Ik wil dingen doen waar ik blij van word”, zegt ze in de Weekend. “Presenteren is niet iets waar ik heel gelukkig van word. Wel van acteren, dus wie weet weer een keer een mooie rol.”

Haar dochter Jada Borsato denkt dat Leontine zwaar ondergewaardeerd wordt. “Ik zie het je wel doen mam. Ik vind mama echt ondergewaardeerd in de theaterwereld. Zij zou op het toneel echt mensen kunnen verbazen.”

Influencer

Nou, hopelijk rekent Leontine er niet op. Hoe ze haar tijd dan vult? “Ik werk voor de Vriendenloterij en als influencer, op sociale media. Daarnaast ben ik aan het nadenken over leuke dingen.”

Daar heeft ze gelukkig alle tijd voor. Dochter Jada wil overigens ook geen gewone baan. Die probeert, net als de helft van alle BN’er-kinderen én haar broer Luca Borsato, om door te breken als artiest. “Ik ben heel druk bezig met mijn muziek. Met mijn management en label ben ik bezig om dat waar te maken.”

Eerste release

Gaat Jada liedjes van haar vader zingen, net als de zoon van André Hazes? Nee, dat niet. “We hopen in de komende maanden van start te gaan met de eerste release en dan door te pakken. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat lopen, want dat is altijd maar de vraag. Ik word er in ieder geval heel blij van.”

Hartstikke fijn.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontine Ruiters wil niet presenteren. Missen we daar wat aan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen