Hoe gaat het met Leontine Ruiters? ‘Echt een klap in haar gezicht’

Hoe gaat het met Leontine Ruiters nu haar ex-man en de vader van haar kinderen Marco Borsato daadwerkelijk vervolgd wordt voor ontucht met een minderjarige? “Een slap in her face!”

Leontine Ruiters © Instagram

Het duurde twee jaar, maar het Openbaar Ministerie heeft de knoop doorgehakt: ze denken genoeg bewijs te hebben om Marco Borsato te vervolgen voor ontucht met een minderjarig meisje. Ongelooflijk heftig, omdat er nét een wat positiever sentiment aan het ontstaan was over de zanger. En zijn naasten lieten zich opeens ook weer overal zien.

Zwabber Leontine

Leontine kroop juist weer een beetje uit het dal, weet Yvonne Coldeweijer. Zij vertelt in haar podcast De Juice Show: “Nou, ik had het idee dat zij in Marco zijn flow mee ging. Ik hoorde ook dat ze als een soort zwabber door de Appie liep in dat dorp waar ze woont. Dorpje verderop, hoe heet het ook alweer? Laren? Of zo. Het Gooi.”

Ze woont in Huizen. “Ja. Dat ze als een zwabbertje door de Appie liep. Echt, best wel lang. En vermomd, etcetera. En toen de laatste paar weken eigenlijk, voelde ze van: hé, de mensen hebben weer vertrouwen erin, ze geloven het niet meer, het duurt te lang, ze staan aan onze kant!”

‘Slap in her face’

Marco genoot in de weken voor zijn definitieve vervolging van mensen die hem het liefst weer zo snel mogelijk op het podium zagen staan. Connie Witteman wilde zelfs herstelbetalingen. “Je zag ook Leontine ineens opfleuren, veel meer aandacht trekken… Zich veel meer uitspreken, ineens ook in de media”, zegt Yvonne.

Leontine begon op te fleuren, maar dat is nu allemaal weer voorbij, denkt de juicekoningin. “Ze had een huis gekocht, maar ze was ook zo van: ‘Wij staan achter hem.’ Dat heeft ze echt nog recentelijk gezegd. En dan is dit wel echt een slap in your face. Ik vraag me af hoe dat daar nu thuis wordt ontvangen…”

Vanwege een technisch probleem zijn de polls van vandaag, net als uw stem, helaas verloren gegaan. De polls zijn inmiddels herplaatst.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen