Tineke de Nooij wil ‘mafkees’ Yvonne Coldeweijer tegen ‘kop’ slaan

Tineke de Nooij is pislink op Yvonne Coldeweijer. De 82-jarige radiodino vindt het verwerpelijk dat de juicekoningin heeft onthuld tot hoe laat Leontine Ruiters in bed ligt. “Ik wil d’r slaan!”

Tineke de Nooij en Yvonne Coldeweijer © Janita Sassen/MAX, YouTube

Veel mensen wisten het tot voor kort niet, maar Leontine Ruiters blijkt volgens Yvonne Coldeweijer een enórm luie vrouw te zijn. Wanneer ze uit haar bed komt? Doorgaans rond een uur of één ’s middags, aldus de juicekoningin. BN’ers hébben al de naam dat het bijzonder luie wezens zijn, maar dit slaat natuurlijk echt alles.

Lang in bed

Deze juice van Yvonne zorgt nu voor woede uit onverwachte hoek, want de 82-jarige Tineke de Nooij ontploft zo’n beetje in het Rosa Spier Huis, waar ze onlangs naartoe verhuisde.

Tineke sluit niet uit dat er iets aan de hand is met Leontine waardoor ze zo lang in bed ligt. “Of ik mezelf tot 13.00 uur in bed zie liggen? Ja! Want in bed, als ik lig, is het enige moment dat ik geen pijn heb aan mijn onderrug en heup. Het zegt dus ook veel over Leontine. Als ze zich goed zou voelen, zou ze dit niet doen”, zegt ze in Nieuwe Revu.

Klap voor kop

Wellicht gaat het helemaal niet goed met Leontine, aldus Tineke. “Wat ik er verder over kwijt wil: het gaat dat meisje Coldeweijer geen moer aan wat Leontine doet en hoelang ze in bed ligt! Het is een schande dat ze dit aan de kaak stelt, überhaupt ter discussie stelt.”

Dan begint ze te dreigen met geweld. “Ik vind het te schandalig voor woorden en het gaat haar geen ene sodemieter aan. Als ik haar zou zien, zou ze van mij een klap voor haar kop krijgen!”

Mafkees

Waarom is Tineke zo agressief? Dit soort dingen kun je toch ook gewoon verbaal oplossen? Waarom wil ze gelijk vechten? “Omdat ik mij er kwaad over maak. Dit soort journalistiek noem ik geen journalistiek. Dit doe je niet.”

Nee, Yvonne kan zich voortaan maar beter bergen als ze een rollator langs ziet schuifelen… “Wat een mafkees!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tineke de Nooij is boos omdat Yvonne Coldeweijer heeft onthuld tot hoe laat Leontine Ruiters in bed ligt. Overtrokken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen