Leontine Ruiters aan schandpaal: ‘Elke dag tot 13.00 uur in bed!’

Leontine Ruiters wordt door Yvonne Coldeweijer steevast een luie meid genoemd, maar hoe erg is de situatie eigenlijk? Héél erg, zo lijkt het. “Die komt niet voor 13.00 uur haar nest uit!”

Leontine Ruiters © RTL

Het verbaast Yvonne Coldeweijer ten zeerste dat miljonair John Huiberts tóch weer met Leontine Ruiters aan het daten is, omdat hij eerder met haar brak omdat hij haar te lui zou vinden. Ze keek dan ook raar op van het nieuwtje. “Jezus, Leo was gedumpt omdat ze te lui was. Weet je nog? Iemand vind je te lui…”, zegt ze in de podcast De Juice Show.

13.00 uur

Co-host Mark Koster: “Ik vond ook het getal dat je hieraan koppelt… Je zei: tot 14.00 uur in bed liggen! Nou ja, ik vind dat je een keer uitslaapt tot 11.00 uur met een enorme kater… Dat begrijp ik nog.”

Yvonne: “Nee, die meid komt niet voor 13.00 uur haar nest uit. Dan weet ik van een hele betrouwbare bron.”

Mark: “Maar dat is gewoon heel… Ja, sorry, maar… Dat vind ik gewoon verschrikkelijk.”

Lange dag

Yvonne: “Nou ja, mensen die geen hol te doen hebben… Wat moet je dan doen om 8.00 uur ’s ochtends? Dat duurt de dag lang, hoor. Ja!”

Mark: “En dan? Een boekje lezen of zo? Of ligt ze gewoon te slapen dan?”

Yvonne: “Slapen! Maar zou ze dan nu haar lifestyle hebben aangepast? Want John houdt daar niet zo van. Die is productief. Die houdt van actieve vrouwen.”

Mark: “Ja, maar daar begrijp ik wel, want dat is een beetje een pleidooi voor mensen die rijk zijn geworden: je wordt niet rijk met niks doen. Je wordt niet rijk met in bed te liggen.”

Niet slapend rijk

Yvonne: “Dat kan ik bevestigen, ja. Hahaha. Je moet eerst kapot hard werken en daarna ga je wat chillen. Maar je mindset is al anders. Maar ja, zij heeft natuurlijk nog nooit een kut hoeven doen, behalve bordjes omdraaien. O, dat is erg.’

Ze herstelt zich: “Nee, weet je, dat is flauw. Dat is ook een baan. Bij de tv werken en assistent zijn van iets. Anyway, dat is wel het enige dat ze heeft gedaan. Of Leo heeft haar gedrag aangepast, en die doet nu ineens heel actief ofzo, of John die denkt: ah, kan mij het eigenlijk schelen.”

Alles of niets

Mark: “Mag ik voor de laatste optie kiezen? Ja, hij denkt: het is zomer, lekker toch, prima.”

Yvonne: “Ik denk: wát het ook is… Ik heb altijd zoiets van: oh, dus nu ineens weer wel? Ik weet niet, ik ben een soort van alles-of-niets-meid. Iemand moet gewoon bij mij denken van: Jezus, jou laat ik echt nooit meer gaan. Dan heb ik zoiets van: tweede kans, no…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontine Ruiters ligt elke dag tot 14.00 uur in bed. Verplicht vrijwilligerswerk laten doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen