‘Knipperlichtliefje Leontine Ruiters keihard op zijn muil geslagen’

John Huiberts, het knipperlichtliefje van Leontine Ruiters, is volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer afgelopen weekend keihard in zijn gezicht geslagen. “Door de man van een minnares!”

Leontine Ruiters en John Huiberts © RTL

De relatiestatus van Leontine Borsato en John Huiberts is onduidelijk. Dan is het weer aan, dan is het weer uit. En dat terwijl ze er in het begin nog zo in geloofden: toen gaven ze letterlijk een hele fotosessie cadeau aan Story-paparazzo Edwin Smulders. Állemaal in scène gezet. En nu er wat turbulentie is, hoor je er helemaal niks meer over.

Poging gestrand

Volgens Yvonne Coldeweijer is hun laatste poging om het samen te proberen alweer gestrand. “Volgens Waalwijkse spionnen zijn John en Leo niet meer samen”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “Ze hadden elkaar afgelopen zomer een herkansing gegeven en Leo was weer helemaal gelukkig met de liefde tussen haar en de Brabantse narcistische miljonair. Maar volgens een spion is dit weer voorbij.”

Smoeltje geslagen

Er is wel sappige juice over die John binnen gekomen, aldus Yvonne. “John is op z’n smoeltje geslagen afgelopen weekend door de man van de vrouw waar hij een affaire mee had. 😳”

Hè? Een minnares? Ja, zegt Yvonne. “John heeft namelijk altijd affaires met getrouwde vrouwen. Vind ie lekker voor z’n ego. Dit keer stond ie net ff iets te lang te kletsen met deze vrouw op dit evenement 😂, wat resulteerde in een vuist in zijn gezicht. Zou hij het nu afleren? 🤦‍♀️😂 Vast niet.”

Luie Leontine

Waar is het misgelopen tussen Leontine en John? “Ben stiekem nog wel benieuwd waarom het voor de tweede keer niet werkte tussen hem en Leo… 👀🧃”

Ze vervolgt: “De eerste keer had hij aangegeven dat zij wat te lui voor hem was. Blijkbaar heeft het niet mogen baten dat Leo eerder uit d’r nest is gekomen voor hem.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welk potentieel spraakmakend tv-interview zou u liever zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen