Jeroen van Koningsbrugge zorgt voor tv-catastrofe: ‘Nachtmerrie!’

Jeroen van Koningsbrugge zorgt met zijn verslaving aan panelshows op televisie voor een tv-catastrofe. Tina Nijkamp is behoorlijk in paniek: “Nachtmerrie voor RTL 4 en SBS 6!”

Jeroen van Koningsbrugge en Tina Nijkamp © Tom Cornelissen, NPO

Tina Nijkamp, een gerenommeerde bron op het gebied van kijkcijfers en tv-nieuws, doet een bijzondere ontdekking na het uitpluizen van de nieuwste uitzendschema’s van RTL 4 en SBS 6. Ze is erachter gekomen dat beide zenders op zaterdag 2 september om 21.30 uur beginnen met een Jeroen van Koningsbrugge-programma.

Nachtmerrie

Zowel de RTL 4-show DNA Singers als de SBS 6-show Ik Hou Van Holland hebben de eeuwige Jeroen van Koningsbrugge namelijk in het panel zitten. Ongelooflijk, vindt Tina het. “Oh nee!!!! Nachtmerrie voor RTL 4 en SBS 6. Weten de zenders dit al wel?”

En dat allemaal door die panelverslaving van Jeroen. “Dit is ook het vervelende gevolg van freelancers inhuren: PANELKONING Jeroen van Koningsbrugge (in welk panel zit hij niet?) is acht weken lang te zien als teamcaptain in DNA Singers op RTL 4 om 21.30 uur én tegelijkertijd op SBS 6 in precies dezelfde rol in Ik Hou van Holland.”

Wie past dit aan?

Het is volgens Tina bijna onmogelijk dat dit echt gaat gebeuren. “Hier had RTL niet op gerekend (Ik Hou Van Holland staat eigenlijk altijd om 20.00 uur uur op zaterdag) en SBS 6 ook niet (DNA Singers stond eerst op de donderdag).”

Ze besluit: “Welke zender past dit aan? Of wordt het gewoon acht weken Jeroen vs Jeroen?”

Dezelfde grapjes

Tina vraagt zich ook af wat Jeroen hier eigenlijk zelf van vindt. “Blij zal hij er niet van worden natuurlijk. Hopelijk maakt hij niet dezelfde grapjes in beide shows.”

Wat verdient die Jeroen trouwens met al die BN’er-panelshows? “Ik vermoed bij beide programma’s rond de 8.500 tot 10.000 euro per aflevering. Dus in total 17.000 tot 20.000 euro per zaterdag.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen