Tina Nijkamp wijst op Jeroen van Koningsbrugge-tsunami: ‘Jeetje’

Het is een slechte dag voor tv-kijkers die zich ergeren aan Jeroen van Koningsbrugge: vandaag is zijn naam bevestigd voor nóg twee langlopende series van panelshows. “Jeeminee.”

Jeroen van Koningsbrugge en Tina Nijkamp © Tom Cornelissen en BNNVARA

Jeroen van Koningsbrugge staat op speed dial bij vrijwel alle tv-makers in Hilversum. Panelshowtje bedacht? Jeroen van Koningsbrugge bellen! Eigenlijk kun je er anno 2023 donder op zeggen dat ieder programma waar Jeroen bij betrokken is, het resultaat is van creatieve armoede. Ook televisoloog Tina Nijkamp wordt er inmiddels doodmoe van.

Jeroen-moeheid

Het is volgens Tina ongelooflijk. Gisteren waarschuwde ze nog voor Jeroen van Koningsbrugge-moeheid: “In één week is hij te zien met Alles is Muziek, Draadstaal én de herhaling van Smeris. Daar komt binnenkort dus Kamp van Koningsbrugge nog bij.”

En nu, een dag later, worden er nóg twee langlopende series met Jeroen bevestigd. Ze schrijft in haar Insta-stories: “Afgelopen vrijdag maakte RTL 4 de terugkeer van Beste Kijkers bekend. Toen nog zonder bekendmaking van de teamcaptains. Maar uit de nieuwe foto en info blijkt dat dit weer Beau en Jeroen van Koningsbrugge zijn.”

‘Opníeuw Jeroen!’

Tina vervolgt: “Dus opnieuw Jeroen in een panelshow. Tja. Tot die tijd is hij dus nog te zien op dat tijdslot met Alles is Muziek. Kreeg overigens een ‘dm’ dat Beste Kijkers al op 27 mei start en niet 10 juni. Weet niet of die info klopt maar dat zou betekenen dat Alles is Muziek met twee afleveringen wordt ingekort.”

“Hoe dan ook, de komende tien weken Jeroen in een panelshow op RTL 4 op zaterdag 21.30 uur.”

‘Jemineeee!’

Daar komt bovenop dat Linda de Mol vandaag haar rentree bij Ik Hou Van Holland aankondigde. Wie er terugkeert als teamcaptain? Jeroen van Koningsbrugge. Tina: “Druk panelshowjaartje voor Jeroen van Koningsbrugge. Na DNA Singers, herhaling Ik Hou van Holland, Alles is Muziek en Beste Kijkers nu ook nog een nieuw seizoen Ik Hou van Holland.”

Ze besluit: “Jeeminee, zal er in 2023 eigenlijk wel een tv week zonder ‘Mr. Teamcaptain’ Jeroen van Koningsbrugge zijn?”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen