Viola Holt waarschuwt Eva Jinek: ‘Ongehoord-dames zijn beter’

Viola Holt denkt dat Eva Jinek zich serieus zorgen moet gaan maken om de concurrentie. Volgens de oud-tv-ster zijn Arlette Adriani en Raisa Blommestijn van Ongehoord Nederland echt veel beter.

Eva Jinek, Arlette Adriani en Raisa Blommestijn © Facebook, ON, RTL

De ietwat zweverige reiki-tante Viola Holt maakt zich serieuze zorgen over de tv-toekomst van Eva Jinek. Ze vindt dat de talkshowdiva van RTL 4 relatief saaie televisie maakt en denkt dat de twee presentatrices van Ongehoord Nederland haar op de hielen zitten. Arlette Adriani en Raisa Blommestijn zijn volgens de oud-5 Uur Show-diva een stuk beter.

Arlette vs Eva

Viola is niet echt enthousiast over Eva, die regelmatig kritiek krijgt op haar langgerekte vakanties. Ze vertelt in de Story: “Eva Jinek heeft er zélf voor gezorgd, door er steeds tussenuit te gaan, dat ze heel duidelijk vervangbaar is. Het was in mijn tijd ondenkbaar geweest.”

Ze denkt dat Eva moet vrezen voor haar plekje. “Over haar presenteren: het is het eigenlijk nét niet. Je ziet gedrevenheid en ambitie, het is zeker niet slecht, alleen het verveelt gauw. Het is een beetje kil. Ik kijk heel graag naar Arlette Adriani en Raisa Blommestijn, die Ongehoord Nieuws presenteren. Die twee kunnen Eva naar de kroon steken.”

Wappie Holt

Voor iedereen die het gemist heeft: Viola is tijdens de coronapandemie een nieuwe weg ingeslagen. Ze riep magnetisch te zijn geworden van iemand die gevaccineerd is, verscheen bij coronaprotesten en maakte videocontent met de controversiële Willem Engel. De conclusie volgens Angela de Jong? Ze is een ‘treurige opperwappie‘.

Die sneer heeft Viola goed onthouden. Ze haalt wederom uit naar Angela: “Mensen die op televisie komen, gaan vaak heel belangrijk doen. Iemand als Angela de Jong wordt belangrijk gemaakt omdat ze dagelijks een stukje in de krant schrijft. Dat heb ik ook jaren gedaan. Daar hoorde je mij nooit over.”

Viola wil in VI

Voor welk ‘mainstream medium’ staat Viola nog wel open? “Vandaag Inside kijk ik wél heel graag. De chemie tussen Johan Derksen en René van der Gijp, van wie ik altijd denk dat hij licht depressief is, is geweldig. En ja, zo’n slang van een presentator als Wilfred Genee is daarbij ideaal.”

Wil ze daar aanschuiven? “Als ik gevaccineerd zou zijn, had ik daar zo aan tafel kunnen zitten. Maar goed, in Hilversum is niemand welkom in de talkshows die niet gevaccineerd is.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen