Viola Holt lijkt volledig ontspoord: ‘Heeft ze niemand om zich heen?’

Er heersen zorgen over Viola Holt nu de vroegere tv-ster volledig ontspoord lijkt. Ze roept op Facebook dat ze magnetisch is geworden van iemand die gevaccineerd is. “Dat is natuurlijk grote onzin.”

Viola Holt © Facebook

Viola Holt was ooit een grote ster in de televisiewereld, maar daar is niet veel meer van over. Tegenwoordig noemt ze zichzelf Reiki-master. Wat dat precies betekent is onduidelijk, maar het maakt daarbij kennelijk niet uit als je niet helemaal honderd procent bent. De oud-tv-diva ziet ze namelijk wel héél erg vliegen.

Wandelende magneet

De 71-jarige Viola is naar eigen zeggen een wandelende magneet geworden. “Een vriendin die ik lang niet had gezien kwam op de koffie. Ze haalt een nagelschaartje uit haar tas en legt het op haar borst, tot m’n verbijstering blijft het schaartje plakken. “Viool, ik ben magnetisch’, zegt ze. ‘Hoe dan? Je bent niet gevaccineerd.'”

Vervolgens pakte Viola het nagelschaartje. “lk probeer het met m’n eigen schaartje en… ook ik magnetisch. Ik had wel eens een filmpje gezien waarin dat voorkomt bij gevaccineerden en er zijn mensen die zeggen dat de gevaccineerden de niet-gevaccineerden kunnen besmetten.”

Viola ‘besmet’

Kennelijk is ze daardoor ‘besmet’, aldus Viola. “Nou heb ik maar twee gevaccineerden geknuffeld, verder blijf ik op veilig afstand. Het is niet m’n bedoeling om een discussie uit te lokken, ik oordeel niet, maar snappen doe ik het niet, bizar toch? Ik schud ook mijn hoofd, het is wel gek.”

Het nieuws kwam gisteren ter sprake in Shownieuws. “Het is nogal niet wat als je opeens magnetisch bent geworden”, zei deskundige Frits Huffnagel cynisch.

Grote onzin

Evert Santegoeds brak direct in. “Even voor de duidelijkheid: het kan niet, hè? Mensen die nu weer gaan twijfelen aan een injectie… Ik zou daar maar even mee beginnen. Voordat mensen denken: word ik nu magnetisch omdat Viola ook magnetisch is geworden?”

Frits: “Oké, het is grote onzin, het is kul. Dit soort verhalen moet je natuurlijk niet hebben.”

Zorgen om Viola

Anouk Smulders vraagt zich af of er niemand is in Viola’s omgeving die haar bij zinnen kan krijgen. “Even serieus: is er dan niemand in haar omgeving? Of ze het nou wel of niet als grap heeft bedoeld. Dat die dan zegt: ‘Doe maar niet.'”

Frits: “Blijkbaar niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen