Glennis Grace ontdekte inderdaad via tv dat haar date al relatie had

Glennis Grace bevestigt dat ze inderdaad via het programma Shownieuws heeft ontdekt dat haar date al een vriendin thuis had zitten. “Like, what the f*ck!“, roept de zangeres.

Glennis Grace © Instagram, RTL

Het zal voor veel mensen geen verrassing zijn dat de liefdesrelaties van Glennis Grace om de haverklap op de klippen lopen. Er zijn al flink wat vriendjes de revue gepasseerd en momenteel is ze wederom single. Ze was de afgelopen tijd met een heer aan het daten, maar Shownieuws ontdekte dat de man in kwestie al een relatie bleek te hebben.

Al een vriendin

Glennis wilde er bij de showrubriek niets over kwijt, maar na een belletje van een redacteur plaatste ze een veelzeggende story op haar Instagram waarin ze het verhaal min of meer bevestigde.

En daar komt nu nog eens een bevestiging bovenop. “Wanneer je iemand al een tijdje datet en hij plotseling vertelt dat hij een vriendin heeft… Of een vrouw. Like, WTF! Ladies, let’s bury them!“, schrijft ze op Instagram.

Duiveltjes

Het zijn overigens niet alleen mannen die je zo bedriegen, weet Glennis. “Ja mannen óf vrouwen, want vrouwen zijn ook duiveltjes tegenwoordig hoor, ik wil alle verhalen horen hierover”, zegt ze tegen haar volgers.

Glennis treft veel lotgenoten aan. Zo vertelt ene Debbie dat haar man visueel vreemdging met… Glennis. “Je wil verhalen. Nou, komt-ie: er was eens een getrouwde man die stiekem foto’s in bikini van een bloedmooie zangeres aan het perven was en werd betrapt op heterdaad. WAHAHAHA, weet je nog?”

Strandconflict

Het leidde tot een strandconflict, aldus Debbie. “Ik was boos op jou en je zei dat je nou eenmaal niet in je pyjama op het strand ligt en ik boos moest zijn op mijn man en niet op jou. Had je gelijk in natuurlijk. Hij heeft lekker op de bank kunnen slapen toen. Nu lachen we erom en ik plaag hem er nog steeds mee.”

Ze vervolgt: “En na een paar minuten had ik toen al door dat je eigenlijk goud bent. Dat was vijf jaar geleden en ik vind je nog steeds goud. En eerlijk is eerlijk, nog steeds bloedmooi.”

Glennis daarop: “Jij bent ook goud hoor. ❤️❤️❤️”

Boodschap

De boodschap van Glennis:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen