Viola Holt wil NOOIT meer iets zeggen over Patty Brard: ‘Best zo’

Viola Holt weigert om ooit nog in de media iets te zeggen over Patty Brard. De twee liggen elkaar absoluut niet en daarom wil ze niet meewerken aan artikelen over de tv-diva. “Het is best zo.”

Viola Holt en Patty Brard © Facebook, SBS

Patty Brard is deze week hét onderwerp van de vaste BN’er-rubriek in de Nieuwe Revu. Daarin mogen collega’s elke week over een andere ster hun mening geven en ditmaal is de Shownieuws-diva aan de beurt. Ook Viola Holt wordt opgebeld, maar zij zit daar dus helemaal niet op te wachten. Ze wil níks zeggen over Patty.

Eén bonk nep

Viola reageert behoorlijk kribbig. “Gezien mijn eerdere ervaringen met Patty Brard zal ik hier geen commentaar op geven. Ik heb bewust afscheid genomen van de televisie. Ik ben 74 en ik vind het wel best zo. Maar: ieder voor zich. Hier laat ik het bij, dat is alles”, zegt de vroegere 5 Uur Show-ster in het tijdschrift.

Wat zijn die eerder ervaringen van Viola dan? Nou, Patty heeft zich in 2008 héél gemeen over haar uitgelaten: “Viola is niet oprecht en één bonk nep. Ik zag haar praten over hoe spiritueel ze wel niet is. Dacht je dat we daar intuinen? Ik zou zeggen tegen Viola: je bent te dik en je hebt geen werk. Mij is het ook gelukt, waarom zou het jou niet lukken.”

Onsympathiek

Viola vond dat toen al heel erg onsympathiek van Patty. Ze zei destijds: “Patty Brard noemde mij in een interview ‘één bonk nep’ en ‘dik’. Frits (Löhnen, haar mental coach) heeft mij geleerd: ‘Als je iets zegt over een ander dan zegt je dat eigenlijk meer over jezelf.’ Toen dacht ik: ‘Inderdaad, ze heeft het over zichzelf en ze heeft het niet eens door’. Leuk hè?”

Al met al is het dus behoorlijk hommeles de 74-jarige Viola en de 68-jarige Patty. En dat betekent dat Viola zich nooit meer in de media wil uitlaten over Patty.

Wat vindt Catherine?

Catherine Keyl, die weer overhoop ligt met Viola, wil wél reageren. Zij pleit voor het behoud van Patty op televisie. “Ik vind het lastig als mensen alleen maar naar jonge mensen willen luisteren. Ik denk dat ouderen een bijdrage kunnen leveren doordat ze meer levenservaring hebben. Dat kan heel andere inzichten meebrengen.”

Ze besluit: “Ik vind juist de mix van jong en oud heel leuk. Patty komt altijd verrassend uit de hoek. Never a dull moment met Patty, haha. Je weet als kijker nooit wat Patty gaat zeggen. En zij zelf ook niet, denk ik weleens.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen