John de Mol is alweer 69 jaar oud: ‘Onduidelijk wat hij gaat doen’

Het is een heuglijke dag voor John de Mol, want hij is vandaag 69 jaar geworden. Dat betekent dat hij nog één jaar verwijderd is van de grote 70. “Het is niet duidelijk wat hij gaat doen.”

John de Mol © William Rutten

Net als alle andere mensen is televisiegod John de Mol één keer per jaar jarig en op deze 24ste april heeft hij de 69 aangetikt. Hij ontvangt al jarenlang AOW en over een jaar begint hij aan zijn jaren als zeventiger. Eigenlijk hoopte hij zijn oude dag iets rustiger in te richten, maar nu de overname door RTL is afgeketst zit John nóg met een bomvolle agenda.

Fijne dag

Het valt op dat de hele familie De Mol behoorlijk aan het rijpen is. “Zijn kleine zusje Linda wordt later dit jaar 60, een kroonjaar dus. John is toen hij 60 werd met tv-vrienden en kennissen naar Rome afgereisd om het daar groots te vieren, waaronder ook toen nog Erland Galjaard en Wendy van Dijk”, zegt tv-autoriteit Tina Nijkamp.

Tina zegt in haar podcast Tina’s TV Update niet te weten wat John op deze dag gaat doen. “Wat hij nu gaat doen is onbekend, maar we wensen in elk geval John de Mol een hele fijne dag toe.”

‘Gaat goed’

Op de rechtszaak tegen RoddelPraat na – John is nog steeds boos om iets dat gezegd is tijdens de Johnny de Mol-rel – gaat het volgens Tina helemaal prima met zijn bedrijf Talpa. “Er is nu ook een onderzoek dat Veronica heeft laten doen naar Viaplay TV. Zoals we weten is dat sinds 5 mei de nieuwe SBS 9. Er wordt sport uitgezonden.”

“Ze hebben onderzoek gedaan hoe het daarmee gaat. Het gaat heel goed. Vooral de Formule 1 draagt heel erg bij aan een verhoog marktaandeel, maar ze hebben ook onderzocht of het Veronica niet in de weg zit. Viaplay heeft natuurlijk wel veel mannen als kijkers en dat is ook de doelgroep van Veronica.”

Goed nieuws

Dat onderzoek zal John op zijn verjaardag tevreden stemmen, denkt Tina. “Dat hebben ze onderzocht en daaruit blijkt dat Veronica niet lijdt onder Viaplay TV, dus dat is ook weer goed nieuws op de verjaardag van John de Mol, de baas van die hele groep.”

Andere BN’ers die vandaag jarig zijn, zijn Ruud de Wild, Inge Ipenburg, Jaap Jongbloed en Willem van Oranje.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

John de Mol is ondertussen ook nog juridisch in gevecht met RoddelPraat. Wie steunt u in deze strijd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen