Viola Holt steunt Willem Engel, haalt keihard uit naar Willeke Alberti

5 Uur Show-dino Viola Holt zit volledig in het kamp van Viruswaarheid-voorman Willem Engel. Ze vindt hem ‘een verstandig mens’, in tegenstelling tot Gerard Joling en Willeke Alberti.

Viola Holt en Willem Engel © Facebook

Viola Holt gaat in een filmpje van Viruswaarheid uitgebreid in gesprek met de omstreden Willem Engel. Ze vindt hem een ‘verstandig mens’ en steunt zijn opvattingen over corona. “Ik heb anderhalf jaar thuis gezeten en van achter de geraniums de hele wereld bekeken, van alles gelezen en opgeschreven. En zo heb ik een mening kunnen vormen.”

Viola citeert Einstein

De 5 Uur Show-diva vindt het belangrijk om zich uit te spreken, zodat ze aan de goede kant van de geschiedenis staat en niet bij de ‘verraders’ hoort. “Maak me maar af, het maakt me niet uit. Je moet nooit iets doen tegen je geweten in. Ja, weet je, Albert Einstein zei het al: ‘Doe nooit iets tegen je geweten in, zelfs niet als de staat het vereist.’”

Ze vervolgt dat er ‘altijd al foute regeringen’ zijn geweest. “En het is bijna niet te geloven dat onze eigen regering dat nu ook is. Als je dan ziet dat iemand de mond gesnoerd wordt omdat hij een mening van een kleine groep in Nederland vertegenwoordigt… Ik heb het over Gideon van Meijeren. Er is elke dag wel iets dat je verbijstert.”

‘Weet je dat, Willeke?!’

Viola stelt dat corona ‘gewoon een stevige influenza’ is en waarschuwt voor vaccins, die nanobots zouden bevatten. “We worden nu gedigitaliseerd, krijgen nanobots en een vaccin dat niet meer uit je lichaam gaat”, aldus de presentatrice.

Zelf is Viola een beetje bang voor gevaccineerde mensen; ze gaf eerder al aan magnetisch van hen te worden. “Zo’n Willeke Alberti zegt: ‘Ik ga alleen nog maar met gevaccineerden om.’ Dan denk ik: Willeke, je kunt als gevaccineerde míj besmetten met je spike-eiwitten, heb je daar wel van gehoord? Weet je daar wel van?”

‘Vaccin? Dan geen knuffel!’

Knuffelen met mensen die gevaccineerd zijn doet Viola liever niet. “Ik heb dat dus nog wel dat ik met een gevaccineerde – ik zie ze ook niet zo vaak – toch een beetje… “

Ze vervolgt: “Als je ze vaker tegenkomt, went het waarschijnlijk wel, maar ik heb bijvoorbeeld een heel lieve vriendin. Op de dag dat ze gevaccineerd was – we knuffelen altijd – zei ik: ‘Sorry, ik durf het even niet. Ik durf het gewoon even niet.’”

Kritiek op Gerard

Frans Bauer werd laatst op tv aangevallen omdat hij zijn vaccinatiestatus niet wilde prijsgeven. Viola: “Als ik Gerard Joling tegen Frans Bauer hoor zeggen: ‘Ja, Frans, als je naar de Chinees gaat weet je toch ook niet wat er in je eten zit?’ Toen riep ik tegen de televisie: ‘Nee, Geer! Die Chinees kan je precies vertellen wat er op je bord komt.’”

“En als je daar beroerd van wordt, ben je het na een dag weer kwijt. Maar dat vaccin… Dat raak je nooit meer kwijt. Je wordt gedigitaliseerd met nanobots en allerlei dingen waar je niets van weet. Grafeen. (…) Dit is de robotisering van de mens.”

Filmpje

Het bewuste filmpje van Viola met Willem Engel:

Foto

Samen op de foto:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Viola Holt volledig de weg kwijt is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen