Viola Holt met hele rant als Revu haar belt om meninkje te vragen

Viola Holt komt met een hele rant als een journalist van Nieuwe Revu haar belt om naar een meninkje te vragen. “Ik ben VERLOST van alle tv-programma’s en podcasts zijn vreselijk!”

Viola Holt © YouTube

Viola Holt heeft een heel merkwaardige relatie met de media: ze wil naar eigen zeggen absoluut níets meer te maken hebben met de Nederlandse showbizz, maar staat wel elke week in een ander blad om dat even te melden. Sterker nog: ze is ook lid van het Story-prominentenpanel om haar meninkje te geven over actuele showbizzkwesties. Vreemd.

‘Ik, ik, ik’

De oud-presentatrice van De 5 Uur Show is dus wel in voor het geven van een meninkje, dacht een journalist van Nieuwe Revu, en belde haar op om te vragen naar haar mening over Wouter de Winther. Hij staat deze week centraal in het meningenrubriekje van het tijdschrift, omdat Albert Verlinde iets gemeens over hem heeft gezegd.

Als Viola gevraagd wordt wat ze vindt van Wouter, dan zegt ze van alles, maar niets over de politiek verslaggever. Ze trekt het héle verhaal naar zichzelf toe en gebruikt in een kort antwoord maar liefst zeven keer het woord ‘ik’.

‘Hekel aan!’

Viola komt ongevraagd met een hele rant over de tv-wereld, zegt niets over Wouter en hangt dan weer op. “Ik heb een goed leven en ben verlost van tv-programma’s. Dat hoef ik helemaal niet meer te doen.”

Ze ratelt: “Ik heb twee mooie tv-prijzen gekregen en alle grote sterren geïnterviewd. Ik heb over de hele wereld gereisd. Ik ben begonnen op mijn zeventiende en nu ben ik 74. Mag het een keer klaar zijn? Bovendien vind ik de televisie van nu meer van hetzelfde.”

Bloedhekel

Er wordt geen televisie meer gekeken in huize-Holt, omdat daar volgens haar veel te veel meningen worden gespuid. “Iedereen praat met elkaar over elkaar. Ik heb ook een bloedhekel aan podcasts, dat zegt me allemaal niks.”

Waarvan akte.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Viola Holt roept elke week in een ander blad dat ze niet meer in de media wil. Rare vrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen