Dries Roelvink en Viola Holt willen Paul de Leeuw snel van de buis

Dries Roelvink en Viola Holt willen dat de Paul de Leeuw-show Hotel Hollandia zo snel mogelijk van de buis verdwijnt. Zij vinden het onverstandig om dit programma op zender te houden.

Dries Roelvink, Paul de Leeuw en Viola Holt © Annemieke van der Togt

Paul de Leeuw heeft al heel wat drek over zich heen gekregen vanwege zijn mislukte tv-show Hotel Hollandia. Vooral het cabaret in het programma is tenenkrommend, want de rest valt op zich nog wel mee, zeker nu er geen Rachel Hazes- en Rob Kemps-achtige types meer in de show zitten. Dat was een regelrechte megablunder.

Dries onverbiddelijk

Eigenlijk heeft vrijwel iedereen dat hotelprogramma van Paul afgebrand, maar nu komt ook het Story-prominentenpanel er nog eens over heen. Van welke BN’ers krijgt de presentator steun en wie branden hem keihard af?

Dries Roelvink en Viola Holt geven hem in elk geval het onderste uit de zak. Volgens hen is het beter om gewoon per direct te stoppen met Hotel Hollandia. Vooral de volkszanger is echt onverbiddelijk over zijn showbizzcollega. “Dit programma kan echt niet op de zaterdagavond”, zegt hij resoluut.

Wat vindt Viola?

Viola, die speciaal voor dit prominentenpanel uit de mottenballen is getrokken, is het daar helemaal mee eens. Ook zij vindt dat Paul van de buis moet. “Het is slecht uitgevoerd, zwak cabaret. Lubach doet het heel veel beter.”

Zo, zo, zo. Wat zijn al die BN’ers keihard voor Paul. Nog eentje dan: Ria Valk. Zij zegt: “Ik verheugde me op dit programma. Een mix van talkshow en cabaret. Maar na twintig minuten ben ik gaan zappen.”

Toch van de buis?

De genadeklap voor Paul. Gaat Hotel Hollandia dan alsnog van de buis? Vooralsnog heeft het programma afgelopen weekend nog wel 100 duizend kijkers gewonnen.

Marijke Helwegen vindt dat we de kalmte moeten bewaren. Zij besluit: “Zolang Paul er zelf nog in gelooft, gewoon doorgaan. Hij weet wel wanneer hij moet stoppen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen